A- A+
Εθνική: Ασφαλής επένδυση στο ΧΑ με απόδοση έως και 10%
Τη δυνατότητα να ποντάρουν στο ελληνικό χρηματιστήριο χωρίς να διακινδυνεύσουν το αρχικό τους κεφάλαιο έχουν οι πελάτες της Εθνικής Τράπεζας με το νέο προϊόν «Κεφάλαιο Plus Bull Spread» σε ευρώ.

Πρόκειται για επενδυτικό πρόγραμμα ετήσιας διάρκειας, η απόδοση του οποίου συνδέεται με τη μεταβολή του χρηματιστηριακού δείκτη FTSE/ASE-20, βάσει παρατηρήσεων σε συγκεκριμένες ημερομηνίες στην έναρξη και τη λήξη του προϊόντος.

Συγκεκριμένα, η απόδοση του προϊόντος θα είναι το 50% της μεταβολής που θα παρουσιάσει ο δείκτης από την έναρξη μέχρι τη λήξη του προϊόντος. Δηλαδή αν ο χρηματιστηριακός δείκτης ενισχυθεί μέσα σε 12 μήνες κατά 10% ο επενδυτής θα λάβει τόκους με 5%.

=============================================================================

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

=============================================================================

Η μέγιστη δυνατή απόδοση μπορεί να διαμορφωθεί έως και το 10% (προ φόρων), δηλαδή για άνοδο του δείκτη πάνω από 20% δεν υπάρχει αύξηση της απόδοσης για τον καταθέτη. Από την άλλη πλευρά, σε περίπτωση αρνητικής μεταβολής του δείκτη, δεν υπάρχει απώλεια του αρχικού κεφαλαίου, ενώ προσφέρεται και ελάχιστη εγγυημένη απόδοση 0,50% (μικτή).

Σημειώνεται ότι η απόδοση υπολογίζεται και καταβάλλεται στον πελάτη στη λήξη του προϊόντος.