A- A+
Citi: Καλοκαιρινή προσφορά γις κατόχους της Affinity Card - Καθημερινή κλήρωση
Μία νέα καλοκαιρινή προσφορά λάνσαρε η Citibank για τους κατόχους των πιστωτικών καρτών Affinity Card, που εκδίδεται σε συνεργασία με τον όμιλο Inditex. Άτοκες δόσεις και κληρώσεις.

Kάντε τις αγορές σας με την Affinity Card στα καταστήματα του ομίλου Inditex, Zara, Pull&Bear, Bershka, Oysho, Stradivarius, Zara Home, Massimo Dutti και πληρώστε σε 3 άτοκες δόσεις ανεξαρτήτως ποσού.

Επιπλέον με κάθε αγορά σας με την Affinity Card στη διάρκεια των εκπτώσεων από 14 Ιουλίου έως και 30 Αυγούστου 2014 συμμετέχετε στις κληρώσεις όπου ένας τυχερός κάθε ημέρα κερδίζει 100 affinity euros.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης

Με κάθε σας συναλλαγή, σε οποιαδήποτε επιχείρηση, συγκεντρώνετε εύκολα affinity euros. Κάθε affinity euro αντιστοιχεί σε ένα ευρώ και τα affinity euros που συγκεντρώνετε, μπορείτε να τα εξαργυρώσετε με αγορές σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα του Ομίλου Inditex.

Δείτε το ενδεικτικό παράδειγμα:



Έτσι, στο συγκεκριμένο παράδειγμα, χρησιμοποιώντας την κάρτα σας για τις καθημερινές σας αγορές, συγκεντρώσατε αυτόματα στο λογαριασμό σας 12 affinity euros που αντιστοιχούν σε 12 ευρώ.

Η εξαργύρωση

Η εξαργύρωση των κερδισμένων affinity euros είναι πολύ εύκολη υπόθεση.

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα του Ομίλου Inditex, επιλέξτε προϊόντα της αρεσκείας σας, και στο ταμείο ζητήστε να εξαργυρώσετε τα διαθέσιμα Affinity euros.

H αξία της αγοράς πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη από το ποσό της εξαργύρωσης. Στον επόμενο λογαριασμό της κάρτας σας θα δείτε την πίστωση και θα σας ζητηθεί να πληρώσετε μόνο τη διαφορά από την αξία της αγοράς.

Η ενημέρωση

Στο μηνιαίο λογαριασμό της κάρτα σας, μπορείτε να βλέπετε αναλυτικά τα:

• Νέα affinity euros που συγκεντρώσατε
• Affinity euros που εξαργυρώσατε
• Affinity euros που είναι διαθέσιμα προς εξαργύρωση

Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα affinity euros που έχετε συγκεντρώσει:

• Καλώντας στο CitiPhone 210 92 90 100
• Στα ταμεία των καταστημάτων του Ομίλου Inditex