A- A+
Εμπορική: Νέο 10ετές Unit Linked με ετήσια απόδοση ως 7,30%
Στη διάθεση της νέας έκδοσης του επενδυτικού προγράμματος EmporikiΕισόδημα+, το οποίο ανήκει στη σειρά προγραμμάτων εφάπαξ καταβολής τύπου Unit Linked., προχωρά η Εμπορική Τράπεζα.

Το συγκεκριμένο προϊόν εξασφαλίζει 100% το κεφάλαιο στη λήξη της επένδυσης, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα για υψηλό ετήσιο εισόδημα. Συγκεκριμένα, το EmporikiΕισόδημα+ έχει 10-ετή διάρκεια και μπορεί να δεχθεί την επένδυση οποιουδήποτε ποσού από 5.000 ευρώ.

Η επένδυση τοποθετείται σε Εσωτερικό Μεταβλητό Κεφάλαιο που επενδύει σε ένα ειδικό ομόλογο, οι αποδόσεις του οποίου σχετίζονται με την πορεία του Δείκτη Eurostoxx50.

Εγγυημένη απόδοση

Έχει ετήσια σταθερή απόδοση 2,50% για τα δύο πρώτα χρόνια της επένδυσης και δυνατότητα ετήσιας απόδοσης έως και 7,30% από τον τρίτο χρόνο και μέχρι τη λήξη της επένδυσης. Η απόδοση αποδίδεται στον πελάτη κάθε χρόνο και καταβάλλεται στον λογαριασμό του.

Η λειτουργία του προϊόντος επιτρέπει την κατοχύρωση ετήσιου εισοδήματος ακόμα και σε περιόδους αρνητικών αποδόσεων του σχετιζόμενου δείκτη.

Συνδυάζοντας την εγγύηση του κεφαλαίου με ετήσιο εισόδημα, το EmporikiΕισόδημα+ απευθύνεται σε μια ευρεία γκάμα κοινού που επιθυμεί προστασία απέναντι των επενδυτικών κινδύνων αλλά ταυτόχρονα θέλει να αξιοποιεί τις τυχόν υψηλές αποδόσεις των αγορών.

Η επένδυση προστατεύεται πλήρως σε περίπτωση απώλειας ζωής και έχει δυνατότητα ρευστοποίησης από τον τρίτο μήνα.

Εγγυητής του ομολόγου στο οποίο βασίζεται η επένδυση, είναι η Εμπορική Τράπεζα, μέλος της Credit Agricole, γεγονός που παρέχει στον πελάτη πρόσθετη προστασία και ασφάλεια των κεφαλαίων του.

Η διάθεση του νέου επενδυτικού προϊόντος πραγματοποιείται αποκλειστικά στα Καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας μέσω προεγγραφών που διαρκούν από τις 31 Ιανουαρίου έως και 25 Φεβρουαρίου 2011.