A- A+
Eurobank: Απόδοση 1,75% με ανοιχτά χρήματα
Στο 1,75% διαμορφώθηκε από τις 16 Ιουνίου έναντι 2% προηγουμένως, το επιτόκιο του λογαριασμού Ταμιευτηρίου Live της Eurobank. Τα ειδικά χαρακτηριστικά του λογαριασμού.

Με το Eurobank Live-Banking ανοίγεις νέο τραπεζικό λογαριασμό από τον υπολογιστή σου. Ειδικότερα, ο συγκεκριμένος λογαριασμός της τράπεζας διατίθεται με μοναδικά χαρακτηριστικά:

  • Ανοίγει online. Με ένα «κλικ» από τον υπολογιστή, χωρίς καθυστέρηση και με μία επίσκεψη σε κατάστημα Eurobank για την προστασία της ασφάλειας του πελάτη
  • Προσφέρει προνομιακό επιτόκιο 0,75% αν το υπόλοιπό της κατάθεσης είναι έως 3.000 ευρώ και 1,75% για μεγαλύτερα ποσά, ενώ οι τόκοι καταβάλλονται σε μηνιαία βάση

Επιπλέον προνόμια

Μετά το άνοιγμα του λογαριασμού εκδίδεται κάρτα μετρητών προς εξυπηρέτηση σε 650 ΑΤΜ σε όλη την Ελλάδα ή χρεωστική κάρτα για αγορές με αυτόματη χρέωση του λογαριασμού και αναλήψεις μετρητών σε όλα τα ΑΤΜ με το σήμα MasterCard.

Επιπλέον, οι κάτοχοι της χρεωστικής κάρτας ανταμείβονται με ευρώ επιστροφής αρκεί να τη χρησιμοποιούν αντί για μετρητά στις καθημερινές αγορές σε περισσότερες από 5.000 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Επιστροφή.

Αναλυτική ενημέρωση για το πρόγραμμα επιβράβευσης παρέχεται στο www.epistrofi-eurobank.gr ή από το κινητό στην εφαρμογή Επιστροφή app για smartphones..

Οι περιορισμοί

Ο μοναδικός περιορισμός του συγκεκριμένου λογαριασμού είναι ότι δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχό του να εξυπηρετείται από όλα τα Δίκτυα της Τράπεζας, εκτός ταμείου καταστημάτων.

Μπορεί να γίνει χρήση όλων των εναλλακτικών δικτύων e-Banking, Europhone Banking, ATM και APS (κέντρα πληρωμών αυτόματων συναλλαγών) για καταθέσεις, αναλήψεις, πληρωμές, μεταφορές καθώς και ενημέρωση.

Στα καταστήματα ο πελάτης μπορεί να καταθέτει μετρητά ή επιταγή, να προσθέτει συνδικαιούχους, να ενημερωθεί για το υπόλοιπο ή να κλείσει το λογαριασμό του.