A- A+
Saxo Bank: To TradingFloor.com «μιλάει» ελληνικά
Μια ολοκληρωμένη επενδυτική λύση με καινοτόμα και εύχρηστα εργαλεία είναι στη διάθεση των Ελλήνων επενδυτών, μετά την «ελληνοποίηση» του TradingFloor.com από τη Saxo Bank.

Η Saxo Bank, ο ειδικός στις διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις, διευρύνει περαιτέρω τις υπηρεσίες που παρέχει στους Έλληνες επενδυτές, παρουσιάζοντας το TradingFloor.gr.

Ο λόγος γίνεται για την ελληνική έκδοση του TradingFloor.com, το οποίο αποτελεί μια καινοτόμο πλατφόρμα που δημιούργησε η Saxo Bank και προσφέρει δωρεάν στην παγκόσμια επενδυτική κοινότητα.

Εργαλεία στα ελληνικά

Από σήμερα, οι Έλληνες επενδυτές θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιούν τα εργαλεία και τις υπηρεσίες του TradingFloor στα ελληνικά, ώστε να βελτιστοποιείται η επενδυτική εμπειρία τους.

Η ελληνική έκδοση του TradingFloor περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, απόψεις, σχόλια και εκτιμήσεις για τις αγορές από τους αναλυτές της Saxo Bank, ημερολόγιο οικονομικών και εταιρικών γεγονότων, καθώς και εργαλεία ανάλυσης δεδομένων, επενδυτικών θέσεων και εντολών.

Επιπλέον, όλοι οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν δημόσιο προφίλ και υπάρχει πλήρης διαφάνεια ως προς τις επενδυτικές τους κινήσεις και την απόδοσή τους, έτσι ώστε οι χρήστες να «εμπνέονται» και να μοιράζονται ιδέες μεταξύ τους, και όχι από επαγγελματίες.

Πλήρης διαφάνεια

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο TradingFloor υπάρχει πλήρης διαφάνεια, ώστε να είναι ξεκάθαρο ποιοι χρήστες καταγράφουν καλές αποδόσεις και ποιοι όχι.

Συνεπώς, οι χρήστες της ελληνικής έκδοσης του TradingFloor θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τόσο τους επενδυτές με υψηλές αποδόσεις όσο και αυτούς με χαμηλές, έτσι ώστε να μαθαίνουν μέσα από αυτό, ενώ όσοι επιλέγουν να αντιγράψουν τις κινήσεις άλλων, θα είναι σε θέση να κάνουν τη δική τους έρευνα και να αξιολογούν τις ικανότητες του κάθε επενδυτή, όπως θα έκαναν και με έναν «παραδοσιακό» διαχειριστή κεφαλαίων.

Επιπλέον, για διευκόλυνση των επενδυτών, το TradingFloor δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης του λογαριασμού που διατηρούν στη Saxo Bank, ώστε να πραγματοποιούν συναλλαγές άμεσα, εξοικονομώντας χρόνο και εκμεταλλευόμενοι σε ελάχιστο χρόνο τις αλλαγές στις αγορές.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Είναι σημαντικό ότι δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Συγκεκριμένα, δεν εμφανίζονται προσωπικά στοιχεία ούτε και τα κεφάλαια επένδυσης ή κέρδη-ζημίες, αλλά μόνο το όνομα του χρήστη, η χώρα προέλευσης και όποια άλλη πληροφορία επιλέξει ο καθένας.

Επιπλέον, με έμφαση στη διαφάνεια, αναγράφεται η ιδιότητα όλων των στελεχών της Saxo Bank, ώστε οι επενδυτές-χρήστες να σχηματίζουν δικές τους απόψεις για τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται και τις απόψεις που διατυπώνονται.