A- A+
Mastercard και ΑΒ χαρίζουν 39.000 ευρώ - Κλήρωση στη στιγμή
Ένα νέο διαγωνισμό για τους κατόχους των καρτών της που έχουν εκδοθεί από τράπεζα στην Ελλάδα διοργανώνει η Mastercard σε συνεργασία με τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, χαρίζοντας 1.950 δωροεπιταγές αξίας 20 ευρώ.

Στην προωθητική ενέργεια συμμετέχουν αυτόματα όλες οι συναλλαγές με κάρτες MasterCard®, Gold MasterCard®, Platinum MasterCard®, World MasterCard®, Debit MasterCard®, Prepaid MasterCard®,Maestro®.

Η προωθητική ενέργεια ισχύει για όλες τις συναλλαγές, ανεξαρτήτως ύψους, που θα πραγματοποιηθούν από τις 2 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου σε 233 καταστήματα με το σήμα «ΑΒ Βασιλόπουλος»

Αυτόματη κλήρωση στη στιγμή

Ο κάτοχος κάρτας MasterCard με κάθε έγκυρη συναλλαγή με την κάρτα του, στα καταστήματα ΑΒ συμμετέχει αυτόματα σε κλήρωση για 1.950 δωροεπιταγές ΑΒ αξίας 20 (είκοσι) ευρώ έκαστη.

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με την κάρτα, στην απόδειξη συναλλαγής θα αναγράφεται αν έχει κερδίσει δωροεπιταγή.

Κατά την αυτοματοποιημένη κλήρωση θα προκύπτουν 50 νικητές κάθε ημέρα καθ όλη την διάρκεια του διαγωνισμού από την 02.06.2014 έως και 15.07.2014 (39 ημέρες, συμπεριλαμβανομένης και της Κυριακής 6/7/2014 κατά την οποία τα καταστήματα ΑΒ είναι ανοικτά).

Λοιποί όροι διαγωνισμού

Σε περίπτωση που κάποια ημέρα δεν προκύψει ο προβλεπόμενος αριθμός νικητών, δηλαδή ο αριθμός νικητών είναι μικρότερος του πενήντα (50), η υπολειπόμενη διαφορά ως το πενήντα θα μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες.

Ο συνολικός αριθμός δωροεπιταγών που θα κληρωθούν καθ όλη την διάρκεια της ενέργειας παραμένει σταθερός.

Οι νικητές θα μπορούν την επομένη εργάσιμη ημέρα της συναλλαγής, Δευτέρα έως Παρασκευή 11.00 πμ- 17.00μμ, να τηλεφωνούν στο 210 9222449 και με το μοναδικό 12ψήφιο αριθμό που αναγράφεται στην απόδειξη συναλλαγής να δηλώνουν τα στοιχεία τους ώστε η δωροεπιταγή να αποσταλεί με courier με χρέωση της MasterCard.

Οι δωροεπιταγές μπορούν να εξαργυρωθούν σε αγορές μόνο μέσα στα καταστήματα ΑΒ και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

Σημειώνεται ότι το ίδιο φυσικό πρόσωπο μπορεί να ανακηρυχτεί νικητής περισσότερες από μία φορά. Η προθεσμία που δίνεται στους νικητές για την παραλαβή των δωροεπιταγών είναι έως 29/08/2014 και μπορεί να γίνει μόνο με τη διαδικασία ανακοίνωσης του 12ψηφιου αριθμού.