A- A+
Εθνική: Online πληρωμές με συλλογή πόντων - Τα δώρα
Διαγωνισμό για τους χρήστες της πλατφόρμας online συναλλαγών i-bank Simple Pay διοργανώνει η Εθνική Τράπεζα, χαρίζοντας πλούσια δώρα τεχνολογίας στους τυχερούς.

Τώρα με κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείτε από την 1 Μαΐου έως τις 31 Ιουλίου 2014 μέσω του i-bank Simple Pay κερδίζετε πόντους και λαμβάνετε μέρος στην κλήρωση για:

Πληρωμή και πόντοι

Με κάθε πληρωμή κερδίζετε 1 πόντο, ενώ ειδικά με κάθε πληρωμή σε Ασφαλιστικά Ταμεία 5 πόντους. Επιπλέον, κάντε Like στη σελίδα του i-bank Simple Pay και κερδίστε 1 ακόμη πόντο.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Διαγωνισμό κάντε log-in στην υπηρεσία και πατήστε το κουμπί Συμμετοχή. Κάθε φορά που θα κάνετε log-in στην υπηρεσία θα μπορείτε να βλέπετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει.

Αν δεν είστε χρήστης της υπηρεσίας, εγγραφείτε τώρα δωρεάν στο i-bank Simple Pay και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί Συμμετοχή.

Πώς λειτουργεί το simple pay

Με το i-bank Simple Pay μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμές προς συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και φορείς, όπως ΔΕΚΟ, Δημόσιες Υπηρεσίες, Μη Κρατικούς Οργανισμούς, Εταιρείες Κινητής και Σταθερής Τηλεφωνίας, Ασφαλιστικές Εταιρίες, Ασφαλιστικά Ταμεία κ.α.

Το i-bank Simple Pay απευθύνεται σε ιδιώτες ή ατομικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να πραγματοποιούν τις πληρωμές τους εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Με την υπηρεσία i-bank Simple Pay μπορείτε να πραγματοποιείτε τις πληρωμές σας με χρέωση:

α) του τραπεζικού σας λογαριασμού που τηρείτε στην Εθνική Τράπεζα, μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας i-bank Internet Banking και

β) πιστωτικής κάρτας (MasterCard ή VISA) ή χρεωστικής κάρτας εκδόσεως Εθνικής Τράπεζας ή άλλων τραπεζών.

Η εγγραφή στην υπηρεσία

Η εγγραφή στην υπηρεσία i-bank Simple Pay είναι εύκολη, γρήγορη και δωρεάν. Επιλέξτε το πεδίο «Εγγραφή» στην αρχική σελίδα και ακολουθώντας απλά βήματα αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας παρέχει η υπηρεσία.Γιατί i-bank Simple Pay;

Κατηγορίες συναλλαγών

  • Ηλεκτρισμός / Ενέργεια
  • Ύδρευση
  • Τηλεφωνία / Internet
  • Ασφαλιστικές Εταιρίες
  • Ασφαλιστικά Ταμεία
  • Οφειλές Δημοσίου
  • Δωρεές
  • Λοιπές Πληρωμές

Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις διαθέσιμες συναλλαγές και τους τρόπους πληρωμής