A- A+
Νέα στεγαστικά δάνεια με ανταγωνιστικά επιτόκια από την HSBC - Άνοιγμα στην ελληνική αγορά
Νέα στεγαστικά δάνεια με ανταγωνιστικά επιτόκια λάνσαρε η HSBC, στοχεύοντας να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες των πελατών της. Τα χαρακτηριστικά των χρηματοδοτικών προϊόντων.

Τα νέα στεγαστικά δάνεια είναι κυμαινόμενου επιτοκίου και αναπροσαρμόζονται σύμφωνα με το προφίλ και τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Το ποσοστό χρηματοδότησης διαφοροποιείται ανάλογα με το ποσό, την περιοχή του ακινήτου και το σκοπό του δανείου. Επιπλέον, παρέχεται και η δυνατότητα μεταφοράς υπολοίπου στεγαστικών δανείων.

Τα επιτόκια

Αναλυτικότερα, για ποσοστό χρηματοδότησης έως και 60,00%, τα επιτόκια διαμορφώνονται ως εξής:

  • Κυμαινόμενο συνδεδεμένο με το Euribor 1 ή 3 μηνών πλέον 4,50%
  • Κυμαινόμενο συνδεδεμένο με το Euribor 1 ή 3 μηνών για πελάτες Premier πλέον 3,50%
  • Κυμαινόμενο συνδεδεμένο με το Euribor 1 ή 3 μηνών για μεταφορά υπολοίπου πλέον 2,50%

Τι «βλέπει» η HSBC

Όπως δήλωσε ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής και Marketing: «sε μια αγορά, στην οποία η επιβράδυνση της οικονομίας και της ζήτησης έχει μειώσει δραστικά τη χορήγηση νέων στεγαστικών δανείων, η HSBC στηρίζει έμπρακτα τις ανάγκες των πελατών της, παρέχοντας νέα στεγαστικά δάνεια κυμαινόμενου επιτοκίου».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πτώση τιμών και οι μειωμένες αγοραπωλησίες τα προηγούμενα χρόνια δημιουργούν σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες, γεγονός που πιστοποιείται και από τις πρόσφατες τοποθετήσεις διεθνών επενδυτών στο ελληνικό Real Estate.

Σε αυτό το πλαίσιο, η HSBC έλαβε τη στρατηγική απόφαση να δώσει στους πελάτες της τη δυνατότητα να προβούν στις καλύτερες δυνατές επιλογές

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της HSBC, 801 117 17 17, ή 210 69 62 100 για κλήσεις από κινητό, ή να επισκεφτούν το ανανεωμένο website της HSBC στο www.hsbc.gr.

Εξάλλου, για σύγκριση όλων των στεγαστικών δανείων της αγοράς μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο αναζήτησης προϊόντων του Moneyonline.gr.