A- A+
Geniki Bank: Αυξήσεις επιτοκίων προθεσμίας για €60.000 και άνω
Σε αύξηση των επιτοκίων στην προνομιακή προθεσμιακή κατάθεση μηνιαίου εκτοκισμού προχώρησε η Geniki Bank, για ποσά άνω των 60.000 ευρώ. Οι νέες αποδόσεις και η δυνατότητα πρόωρης ανάληψης.

Ο λόγος γίνεται για το λογαριασμό μισθοδοσίας μηνιαίου εκτοκισμού, το βασικό χαρακτηριστικό του οποίου αποτελεί η καταβολή των τόκων σε μηνιαία βάση και η ευχέρεια την ίδια ημέρα ανάληψης του συνόλου του κεφαλαίου χωρίς καμία ποινή.

Σε αυτήν την περίπτωση ωστόσο, ο καταθέτης χάνει το αυξημένο επιτόκιο που δίδεται στον τελευταίο μήνα της κατάθεσης, το οποίο κυμαίνεται ανάλογα με το ποσό και τη διάρκεια από 4% έως 4,75%.

Δύο εκδόσεις

Η συγκεκριμένη προθεσμιακή κατάθεση προσφέρεται σε δύο εκδόσεις: 6μηνη και 12μηνη. Στην πρώτη περίπτωση το μειωμένο επιτόκιο ισχύει για τους πρώτους 5 μήνες και στη δεύτερη για τους πρώτους 11 μήνες, ενώ στον τελευταίο μήνα το επιτόκιο διαμορφώνεται τουλάχιστον σε 4%.

Μετά τις τελευταίες αλλαγές στο δελτίο επιτοκίων της τράπεζας, η απόδοση είναι ενισχυμένη για ποσά άνω των 60.000 ευρώ, ενώ ενισχύεται ακόμη περισσότερο αν το ποσό της κατάθεσης φτάσει τις 100.000 ευρώ.

Με τον τρόπο αυτό το μέσο ετησιοποιημένο επιτόκιο μπορεί να φτάσει έως και το 2,75% στην εξάμηνη διάρκεια και στο 2,69% στη 12μηνη.

Συγκρίνετε όλες τις προθεσμιακές καταθέσεις