A- A+
Citi: Επιτόκιο 8,90% με τις πιστωτικές κάρτες Flex
Επιτόκιο 8,90% για τους πρώτους τρεις μήνες και εν συνεχεία μείωση του συμβατικού επιτοκίου έως και 6 μονάδες για συνεπείς πελάτες, προσφέρει η Citibank στους νέους κατόχους των πιστωτικών καρτών Flex.

Οι κάρτες flex με ευέλικτο επιτόκιο, επιβραβεύουν τη συνέπεια των πελατών της και δίνουν τη δυνατότητα μείωσης του επιτοκίου. Ειδικότερα, είτε στις νέες εκδόσεις καρτών ή με τη μετατροπή άλλης κάρτας Citi σε Flex ισχύουν τα εξής:

• 8,9%* επιτόκιο για όλες τις νέες σας αγορές για τους επόμενους 3 μήνες μέχρι την αποπληρωμή τους

• Στην συνέχεια μειωμένο επιτόκιο έως και 6 μονάδες από το συμβατικό επιτόκιο της κάρτας σας

• Όλα τα πλεονεκτήματα των καρτών Citi και Diners.

Η επιβράβευση

Το επιτόκιο της πιστωτικής κάρτας flex μειώνεται για όλες τις νέες σας αγορές και παραμένει χαμηλό, αν κάθε μήνα απλά πληρώνετε εμπρόθεσμα τουλάχιστον την ελάχιστη οφειλή και μπορεί να μειωθεί επιπλέον, αν τη χρησιμοποιείτε συχνά στις αγορές σας.

Συγκεκριμένα, το επιτόκιο μπορεί να μειωθεί:

• 4 μονάδες αν κάθε μήνα απλά πληρώνετε εμπρόθεσμα τουλάχιστον την ελάχιστη οφειλή.
• 6 μονάδες αν επιπλέον πραγματοποιείτε αγορές τουλάχιστον 300€ το μήνα με την κάρτα σας.

Πώς λειτουργεί η κάρτα

Προϋπόθεση για τη χρήση του προνομιακού επιτοκίου 8,9% είναι να πληρώνετε εμπρόθεσμα την ελάχιστη οφειλή. Οι τρείς μήνες ισχύουν από την ημερομηνία έκδοσης/μετατροπής της κάρτας flex.

* Το συγκεκριμένο αριθμητικό παράδειγμα αφορά κάρτα Citibank flex. Το ΣΕΠΠΕ για αγορά ύψους 3.000€ που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2014 και ολοκληρώνεται σε 12 μηνιαίες δόσεις με ετήσιο επιτόκιο 8,9% πλέον 0,6% εισφορά του Ν.128/75 και ετήσια συνδρομή 50€, ανέρχεται σε 11,38%.

** Το συγκεκριμένο αριθμητικό παράδειγμα αφορά κάρτα Citibank flex σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις χορήγησης Καρτών "flex". Το ΣΕΠΠΕ για αγορά ύψους 3.000€ που ολοκληρώνεται σε 12 μηνιαίες δόσεις με ετήσιο επιτόκιο 19,20% πλέον 0,6% εισφορά του Ν. 128/75 και ετήσια συνδρομή 50€ ανέρχεται σε 21,18%.