A- A+
Alpha AMEX: Κερδίστε €150 πίστωση για online ψώνια με κάρτα
Πίστωση 150 ευρώ για μελλοντικές τους αγορές και δωρεάν αποστολή των προϊόντων που θα πληρώσουν online, προσφέρουν οι κάρτες American Express της Alpha Bank, σε συνεργασία με το NET – A – PORTER.

Το NET–A–PORTER είναι ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα μόδας με ρούχα και αξεσουάρ των γνωστότερων διεθνών οίκων. Για αγορές αξίας άνω των 500 ευρώ με οποιαδήποτε κάρτα American Express, εξασφαλίζετε αποστολή των προϊόντων, χωρίς χρέωση και πίστωση 150 ευρώ για μελλοντικές αγορές.

Η προσφορά ισχύει από 3 έως 28.2.2014. Για να εξασφαλίσετε την πίστωση και τη δωρεάν αποστολή θα πρέπει να εισάγετε τον κωδικό ΑΜΕΧGR5014 κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

Οι όροι της προσφοράς

Η πίστωση των 150 ευρώ θα αποδοθεί εντός 30 εργάσιμων ημερών από τη λήξη της προωθητικής ενέργειας. Μόνο μία αγορά άνω των 500 ευρώ δικαιούται την προσφορά.

Για να δικαιούνται την προσφορά, οι κάτοχοι των καρτών American Express εκδόσεως Alpha Bank, πρέπει να έχουν λογαριασμό πελάτη στο Net-A-Porter.com, να πραγματοποιήσουν μία συναλλαγή 500 και άνω και να εισάγουν τον προωθητικό κωδικό ΑΜΕΧGR5014 που αναγράφεται στην επικοινωνία της προωθητικής ενέργειας κατά την έξοδό τους από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Διοργανωτής της προωθητικής ενέργειας είναι εταιρία Net-A-Porter.com, μέλος του Net-A-Porter Group Limited, η οποία είναι καταχωρημένη για την Αγγλία και την Ουαλία με αριθμό 3820604 στο Μητρώο 1 The Village Offices, Westfield, Ariel Way, London W12 7GF.