A- A+
Geniki: Επιτόκιο έως 9% σε 3μηνη προθεσμία με Α/Κ
Στη διάθεση των πελατών της επαναφέρει η Geniki Bank το σύνθετο επενδυτικό προϊόν «Geniki Πολλαπλώς», που προσφέρει στους επενδυτές επιτόκια έως και 9% σε τρίμηνη προθεσμιακή.

Μέσω του επενδυτικού αυτού προγράμματος, ο αποταμιευτής τοποθετεί τα χρήματά του σε μία 3μηνη προθεσμιακή κατάθεση και σε ένα αμοιβαίο κεφάλαιο της επιλογής τους, εκτός των διαχείρισης διαθεσίμων.

Τα επιτόκια είναι ιδιαίτερα υψηλά στο λογαριασμό προθεσμίας ξεκινώντας από το 5% και αυξάνονται όσο πιο πολλά χρήματα τοποθετούνται στο αμοιβαίο κεφάλαιο.

Η απόδοση

Ειδικότερα, με το 70% των κεφαλαίων στην προθεσμιακή, άρα 30% στο αμοιβαίο κεφάλαιο, το επιτόκιο του λογαριασμού προθεσμίας ανέρχεται σε 5%, με 50% στην προθεσμιακή σε 6,50% και με 30% στην προθεσμιακή σε 9%.

Σημειώνεται ότι ο επενδυτής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ μίας ευρείας γκάμας αμοιβαίων κεφαλαίων, μετοχικών, μικτών και ομολογιακών, της Alpha Trust και της Amundi.

Το ελάχιστο ποσό της συνολικής κατάθεσης/ επένδυσης είναι ιδιαίτερα μικρό, καθώς ξεκινά από τις 6.000 ευρώ. Το Geniki Πολλαπλώς είναι διαθέσιμο μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Geniki Bank.

Βρείτε τον κατάλληλο συνδυασμό προθεσμιακής - αμοιβαίου κεφαλαίου με το εργαλείο αναζήτησης προϊόντων του Moneyonline.gr.