A- A+
Καταθέσεις Alpha: Προνομιακά επιτόκια στο personal banking
Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και καλύτερους όρους διάθεσης των προϊόντων της προσφέρει η Alpha Bank μέσω της υπηρεσίας Alpha Prime Personal Banking, που απευθύνεται σε πελάτες με αποταμιεύσεις άνω των 60.000 ευρώ.

Η υπηρεσία λειτουργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα καταστήματα της Alpha Bank, στα οποία είναι διαθέσιμη. Δείτε εδώ ποια είναι αυτά

Το εξειδικευμένο στέλεχος Alpha Prime Personal Banking είναι ο αποκλειστικός σας συνεργάτης στο κατάστημα και σας προσφέρει προνομιακή εξυπηρέτηση, εξειδικευμένη γνώση και προσωπική ενημέρωση.

Το στέλεχος Alpha Prime πάντα ενημερωμένο για τις εξελίξεις στις αγορές, είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσετε τους προβληματισμούς σας και να σας πληροφορήσει άμεσα, υπεύθυνα και κατανοητά.

Ειδικά εργαλεία

Σας προσφέρει άμεση προτεραιότητα στις καθημερινές σας συναλλαγές, διευθετώντας κάθε τραπεζική σας υπόθεση αποτελεσματικά. Μέλημά του είναι να γνωρίσετε το σύνολο των προϊόντων που προσφέρονται.

Θέτει στη διάθεσή σας ειδικά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε, ανάλογα με την οικονομική σας κατάσταση, τους στόχους και τις ανάγκες σας, την πιο αποτελεσματική και αποδοτική λύση, για να σχεδιάσετε ευκολότερα το μέλλον σας και να διαχειριστείτε την περιουσία σας.

Για παράδειγμα, στο πλαίσιο των υπηρεσιών παρέχεται ο Επενδυτικός Λογαριασμός Alpha Prime Personal Banking Platinum με επιτόκιο σήμερα 1,25%.

Αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερα προνόμια, σε εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα, επιλέγοντας το Platinum πακέτο προνομίων.

  • Προνομιακή τιμολόγηση σε τραπεζικές συναλλαγές
  • Πρόσβαση στα Αμοιβαία Κεφάλαια της Alpha Asset Management ΑΕΔΑΚ και σε επενδυτικά προϊόντα με προνομιακή τιμολόγηση
  • Δυνάτοτητα εκτελέσεως επενδυτικών συναλλαγών μέσω ειδικής τηλεφωνικής γραμμής. Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια
  • Αναλυτικό λογαριασμό Alpha Prime Statement, με συνολική ενημέρωση του επενδυτικού σας χαρτοφυλακίου
  • Τακτική ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας για τα τελευταία νέα της εγχώριας και παγκόσμιας αγοράς από τη Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της Alpha Bank