A- A+
Εμπνευσμένα δώρα από τη Χρυσή Alpha Bank Visa
Τον ανανεωμένο κατάλογο δώρων με τα οποία επιβραβεύει τους κατόχους των χρυσών πιστωτικών καρτών Alpha Bank Visa παρουσίασε η τράπεζα. Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα επιβράβευσης.

Τo Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως της Χρυσής Alpha Bank Visa συνεχίζει να σας προτείνει μία πληθώρα επιλογών, για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας, να τις μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας, καθώς και για να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας.

Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του ανανεωμένου καταλόγου, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε, ανάμεσα σε ποικίλες ενδιαφέρουσες προτάσεις, εκείνες που ταιριάζουν καλύτερα στις δικές σας προτιμήσεις.

Πώς λειτουργεί

Κάθε χρέωση του λογαριασμού της κάρτας με 1 ευρώ αντιστοιχεί σε ένα Gold Point. Οι πόντοι που συγκεντρώνονται μπορεί να εξαργυρωθούν με προϊόντα και υπηρεσίες από τον κατάλογο της Alpha Bank.

Τα αντικείμενα και οι υπηρεσίες που σας προτείνονται από την ιστιοσελίδα αυτή, ανανεώνονται και εμπλουτίζονται με νέες επιλογές που προστίθενται κατά την διάρκεια του έτους.

Τα Gold Points ή ο συνδυασμός Gold Points και ευρώ που αντιστοιχούν σε κάθε προϊόν, ορίστηκαν την περίοδο εκδόσεως του καταλόγου, ενώ τα είδη ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Στην περίπτωση αυτή τα προϊόντα αντικαθίστανται με παρόμοια, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, ίδιας ή άλλης μάρκας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τυχόν αντικατάσταση προϊόντων από αυτή την ιστοσελίδα.

Επιπλέον, μέσω του Προγράμματος Επιβραβεύσεως της Χρυσής Alpha Bank Visa, θα έχετε και εφέτος την ευκαιρία να παρέχετε έμπρακτη και ουσιαστική βοήθεια σε όσους την έχουν ανάγκη, με απλή εξαργύρωση των Gold Points σας, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό οργανισμούς που επιτελούν κοινωνικό έργο.