A- A+
Η Εμπορική Τράπεζα στο νέο Athens Mall
Ολοκληρωμένες τραπεζικές υπηρεσίες και σύγχρονα προϊόντα θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν αποκλειστικά μέσω του καταστήματος της Εμπορικής Τράπεζας οι πελάτες του νέου εμπορικού και ψυχαγωγικού κέντρου Athens Metro Mall, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα στον Άγιο Δημήτριο.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με το άνοιγμα ενός ακόμη καταστήματος, και μάλιστα στο χώρο ενός μεγάλου εμπορικού κέντρου, η Εμπορική Τράπεζα αποδεικνύει έμπρακτα την προσήλωσή της στην επίτευξη του στρατηγικού στόχου εκσυγχρονισμού και αναδιοργάνωσης του δικτύου της, ώστε να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της και να ανταποκρίνεται στις διαρκώς αυξανόμενες, αλλά και μεταβαλλόμενες ανάγκες τους.

«Το νέο μας κατάστημα θα προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, καθώς και την εμπειρία και τεχνογνωσία της Εμπορικής Τράπεζας και του μητρικού μας Ομίλου, Credit Agricole, συνδέοντας την Τράπεζά μας με το Athens Metro Mall, μια καινούρια επιλογή για τους καταναλωτές κι ένα σημαντικό γεγονός για την ελληνική αγορά. Η Εμπορική Τράπεζα εξακολουθεί να επενδύει στη διαρκή αναβάθμιση του δικτύου, των προϊόντων και των υπηρεσιών της και να βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή, ανταποκρινόμενη στις εκάστοτε καταναλωτικές επιλογές και τις απαιτήσεις του από ένα σύγχρονο τραπεζικό κατάστημα», δήλωσε ο κ. Αντώνης Λεοντίου, Επικεφαλής Λιανικής Τραπεζικής της Εμπορικής Τράπεζας.

Το νέο κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας ακολουθεί τις υψηλές προδιαγραφές του μοντέλου λιανικής τραπεζικής της Credit Agricole, ενώ η λειτουργία του είναι οργανωμένη με τρόπο που εξασφαλίζει άνετη, ταχύτερη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Επιπλέον, στο χώρο του Athens Metro Mall λειτουργούν και τρία ΑΤΜ της Εμπορικής Τράπεζας.

Το Εμπορικό & Ψυχαγωγικό Κέντρο "Athens Metro Mall", επί της Λ. Βουλιαγμένης 276 στον Άγιο Δημήτριο, συγκεντρώνει 85 ηγετικά εμπορικά σήματα, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, σούπερ μάρκετ, παιδότοπο και 1.200 θέσεις πάρκινγκ, σε έκταση 21.500 τ.μ. και φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν μοναδικό πόλο έλξης για τους κατοίκους των νοτίων προαστίων της Αττικής.