A- A+
Moneyonline: Το νέο site που δουλεύει για το συμφέρον σας
Στόχος του moneyonline.gr είναι να αποτελέσει ένα πολύτιμο "εργαλείο" που θα δουλεύει για το πραγματικό σας συμφέρον, παρέχοντας μία αξιόπιστη έρευνα αγοράς για όλα τα τραπεζικά προϊόντα μόνο με ένα ...κλικ.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του αποκτάτε έναν online προσωπικό σύμβουλο, που σας βοηθά να ανακαλύψετε μέσα από εκατοντάδες τραπεζικά προϊόντα, αυτό που σας συμφέρει περισσότερο, μόνο με ένα "κλικ"!

Ολες οι υπηρεσίες του site παρέχονται στους επισκέπτες μας εντελώς δωρεάν:

- Αναζήτηση προϊόντων. Με αυτό το εργαλείο μπορείτε να βρείτε το προϊόν που ταιριάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες σας και ταυτόχρονα αποτελεί την πιο συμφέρουσα λύση. Με ένα "κλικ" έχετε στα χέρια σας μία αξιόπιστη έρευνα αγοράς, που περιλαμβάνει προσφορές από όλες τις τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Αναζητήστε:

Καταθέσεις: Ταμιευτήριο - Τρεχούμενοι Λογαριασμοί - Προθεσμιακές καταθέσεις
Στεγαστικά δάνεια: Νέο δάνειο - Μεταφορά υπολοίπου
Καταναλωτικά δάνεια: Νέο δάνειο - Μεταφορά οφειλών από δάνεια και κάρτες
Πιστωτικές κάρτες: Νέα κάρτα - Προγράμματα μεταφοράς υπολοίπου

- Συμβουλές - Νέα προϊόντα. Μέσα από τις σελίδες μας έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε όλες τις ευκαιρίες που εμφανίζονται στην ελληνική τραπεζική αγορά. Με τον τρόπο αυτό είστε πάντα ενήμεροι για κάθε νέο πρόγραμμα, επενδυτικό, καταθετικό ή δανειακό.

- Υπηρεσία newsletter. Κάντε την εγγραφή σας στο newsletter του moneyonline και θα έχετε καθημερινή ενημέρωση στο e-mail σας για τα τραπεζικά προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.


-
Εργαλεία υπολογισμού. Μέσα από τα εύχρηστα εργαλεία μας, σας βοηθάμε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά σας εύκολα και γρήγορα.