A- A+
Πιστωτική κάρτα «Hondos Center» δημιουργεί η Εθνική Τράπεζα
Πιστωτική κάρτα co-branded σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων λιανικής Hondos Center θα δημιουργήσει η Εθνική Τράπεζα, η οποία θα συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης «go National».

Η κρίση στο λιανεμπόριο και η προσπάθεια των τραπεζών για αύξηση της χρήσης των καρτών, χρεωστικών και πιστωτικών, ως μέσο πληρωμών τις ωθεί στη σύναψη συνεργασιών με εμπορικές επιχειρήσεις. Το γεγονός αυτό δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες τους να κερδίζουν σημαντικές εκπτώσεις μέσα από τις αγορές τους, τις οποίες δε θα απολάμβαναν αν πλήρωναν με μετρητά.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Στο πλαίσιο αυτό η Εθνική Τράπεζα προχώρησε σε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας στον τομέα των πιστωτικών καρτών με την αλυσίδα καταστημάτων λιανικής Hondos Center. Η συμφωνία προβλέπει τη μόνιμη συμμετοχή των καταστημάτων Hondos Center στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών της Τράπεζας «go National» καθώς και την έκδοση νέας διεθνούς πιστωτικής κάρτας «Hondos Center VISA» που θα φέρει τις υπογραφές και των δύο επιχειρήσεων.

Κέρδος σε μετρητά

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της αλυσίδας Hondos Center, κ. Ν. Χόντο, «η ένταξη των καταστημάτων της επιχείρησης στο πρόγραμμα της Τράπεζας “ go National” και, περαιτέρω, η έκδοση της νέας κάρτας, προσφέρουν στους καταναλωτές επιπλέον προνόμιο στα προσφερόμενα από το Hondos Center πλεονεκτήματα και μάλιστα σε μετρητά».

Από την πλευρά του, ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας κ. Ανδρ. Αθανασόπουλoς τόνισε ότι «με τη νέα συνεργασία μας, διαθέτουμε σε μια ευρεία βάση καταναλωτών την πρόσβαση στα καταστήματα Hondos Center με άμεσο χρηματικό κέρδος καθώς επίσης και ένα νέο σύγχρονο προϊόν με προστιθέμενη αξία, κάνοντας έτσι δύο βήματα στην ενίσχυση του λιανικού εμπορίου σε δύσκολες εποχές».

Το πρόγραμμα επιβράβευσης της Εθνικής Τράπεζας

Το πρόγραμμα «go National» παρέχει στους κατόχους όλων των πιστωτικών καρτών «go» (Mastercard, VISA, Gold Mastercard) της Εθνικής Τράπεζας άμεσο κέρδος με τη μορφή έκπτωσης στις αγορές που πραγματοποιούν σε ένα εκτεταμένο δίκτυο επιχειρήσεων πανελλαδικά. Με την ένταξη των Hondos Center, το πρόγραμμα διευρύνεται και οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών «go» θα έχουν χρηματικό όφελος και από τις αγορές τους στα καταστήματα του δικτύου αυτής της επιχείρησης.

Όσον αφορά τη νέα πιστωτική κάρτα που θα εκδοθεί, θα διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα των πιστωτικών καρτών «go» της Εθνικής Τράπεζας και επιπλέον, ένα πρόσθετο πρόγραμμα επιβράβευσης για τις συναλλαγές των κατόχων της στα Hondos Center. Έτσι, οι πελάτες των Hondos Center σύντομα θα έχουν τη δική τους πιστωτική κάρτα, η οποία θα ανταμείβει μόνιμα και ουσιαστικά την προτίμησή τους στην επιχείρηση.