A- A+
Τρ. Πειραιώς: Έξοδα θέρμανσης σε 6 άτοκες με πιστωτική κάρτα
Τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τα έξοδα θέρμανσης της κατοικίας τους σε έως και 6 άτοκες δόσεις δίνει η Τράπεζα Πειραιώς στους κατόχους των πιστωτικής της καρτών, ανεξαρτήτως του προμηθευτή των καυσίμων.

Η προσφορά της τράπεζας παρέχει την ευχέρεια στους κατόχους των πιστωτικών της καρτών όχι μόνο να επιλέξουν το καύσιμο με το οποίο θα θερμανθούν, αλλά και την επιχείρηση από την οποία θα το προμηθευτούν.

Η διαδικασία έχει ως εξής: Ο πελάτης του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς πληρώνει τον προμηθευτή του με την πιστωτική του κάρτα.

Εν συνεχεία τηλεφωνεί στο 18 28 38 σε διάστημα 5 ημερών από την πραγματοποίηση της συναλλαγής και δηλώνει τον αριθμό των δόσεων που επιθυμεί.

Τα καύσιμα

Η υπηρεσία δόσεων προσφέρεται μέσω μετατροπής εφάπαξ συναλλαγής:

- Για πετρέλαιο θέρμανσης, σε πρατήρια καυσίμων για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης αξίας άνω των 500 ευρώ

- Για φυσικό αέριο, στα ταμεία εταιρειών παροχής αερίου, εφόσον δέχονται πληρωμές λογαριασμών φυσικού αερίου μέσω πιστωτικής κάρτας, χωρίς ελάχιστο ποσό

- Για στερεά βιοκαύσιμα, σε εταιρείες που πωλούν βιοκαύσιμα και δέχονται πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας, αξίας άνω των 300 ευρώ

Παράδειγμα

Εάν πραγματοποιήσετε μία εφάπαξ συναλλαγή με την πιστωτική σας κάρτα σε οποιοδήποτε πρατήριο υγρών καυσίμων ποσού 600€ και για την οποία ο συγκεκριμένος έμπορος δεν σας παρέχει τη δυνατότητα χρέωσης του ποσού σε δόσεις, καλώντας στο 18 28 38, θα μπορέσουμε να μετατρέψουμε τη συναλλαγή των 600€ σε έως και 6 δόσεις των 100€ μηνιαίως.

Το πρόγραμμα ισχύει από 01/11/2013 έως και 30/4/2014, για όλες τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αγορά να έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα Τράπεζας Πειραιώς και η συναλλαγή να έχει χρεωθεί εφάπαξ.