A- A+
Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί της παγκόσμιας ημέρας αποταμίευσης από το ΤΤ
Με εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα κορυφώθηκε από το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Αποταμίευσης. Πώς μπορούν να κερδίσουν κουμπαράδες οι πελάτες της τράπεζας.

«Το πόσο επίκαιρη και πολύτιμη είναι στη συνείδηση του Έλληνα καταθέτη η αποταμίευση, απέδειξε η συμμετοχή του κοινού στην αποταμιευτική πρωτοβουλία που ενθαρρύνει το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, με την ευκαιρία του εορτασμού της ημέρας Αποταμίευσης, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τράπεζα.

Φέτος, η «Τράπεζα της Αποταμίευσης» επιβραβεύει τους πιστούς καταθέτες της και στηρίζει όσους πιστεύουν ακόμη στην αξία της αποταμίευσης, χαρίζοντας σε 200 τυχερούς καταθέτες που θα ανοίξουν λογαριασμό έως και τις 15 Νοεμβρίου στην Τράπεζα, από 1 κουμπαρά γεμάτο με 200 ευρώ.

Ακόμη, όπως κάθε χρονιά, πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις των λογαριασμών “Μεγαλώνω”, "Αποταμιεύω" και "Ταμιευτήριο 18 Plus» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης, με τους τυχερούς κατόχους λογαριασμών να κερδίζουν πλούσια δώρα, ως επιβράβευση για τη αφοσίωσή τους στην αποταμίευση.

Κοινωνική αποταμίευση

Ωστόσο, το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, δεν ξεχνά τον κοινωνικό του ρόλο. Έτσι φέτος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης, η Τράπεζα, στηρίζει την παλαιότερη αποταμιευτική γενιά, προσφέροντας οικονομική ενίσχυση σε επιλεγμένες με κλήρωση μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σε όλη την Ελλάδα.

Ιδιαίτερη ευρηματικότητα όμως είχαν και οι διευθυντές των καταστημάτων του Νέου ΤΤ, που επισκέφθηκαν, όπως κάθε χρονιά, τα σχολεία σε όλη την επικράτεια.

Σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων και τους διευθυντές των σχολείων, οι άνθρωποι του Νέου ΤΤ μίλησαν στα παιδιά για την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης, μοίρασαν κουμπαράδες και οργάνωσαν εργαστήρια χειροτεχνίας, ζωγραφικής, ποίησης με θέμα την αποταμίευση, κάνοντας τη συνάντηση αυτή ακόμη πιο διασκεδαστική και δημιουργική.

Η αποταμίευση για το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δεν είναι μια πολυτέλεια. Αντίθετα, είναι μια αξία διαχρονική και σήμερα αναγκαία όσο ποτέ. Όπως το αποτυπώνει ένας μικρός μαθητής που έστειλε τη ζωγραφιά του και ένα ποίημα στα κεντρικά της Τράπεζας: «Στους δύσκολους καιρούς, μάζευε για να ‘χεις»…