A- A+
HSBC: Ασφάλεια στο e-banking με νέα συσκευή PIN
Ασφαλέστερο είναι πλέον το e-banking της HSBC με την εισαγωγή νέας τεχνολογίας από την τράπεζα και την καθιέρωση της καινούριας συσκευής Πρόσθετου Κωδικού ασφαλείας. Πώς λειτουργεί το νέο σύστημα.

Η HSBC παρέχει σε όλους τους χρήστες των ηλεκτρονικών της υπηρεσιών e-banking τη Συσκευή Πρόσθετου Κωδικού Ασφαλείας (Token), η οποία ενισχύει την προστασία όλων των τραπεζικών συναλλαγών στο διαδίκτυο.

Εντός του 2013, όλοι οι χρήστες θα αντικαταστήσουν την υπάρχουσα Συσκευή με την καινούρια. Η διαδικασία θα γίνει σταδιακά. Στην περίπτωση βέβαια που πελάτης χάσει τη παλαιά συσκευή, αυτή θα αντικατασταθεί με τη νέα.

Προστασία από απάτες

Η νέα Συσκευή Πρόσθετου Κωδικού ασφαλείας σας εισάγει στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις του Online Banking και σας προστατεύει από κακόβουλες διαδικτυακές κινήσεις.
Τεχνολογία προηγμένης ασφάλειας.

Τα πλεονεκτήματά της έναντι της παλαιάς συσκευής συνοψίζονται στα εξής:

  • Αποδεδειγμένα πιο ασφαλή σε σχέση με την τεχνολογία των SMS κωδικών ασφαλείας
  • Συνεχής επαλήθευση
  • Διαρκής επιβεβαίωση ότι εσείς πραγματοποιείτε τη συναλλαγή

Η μετάβαση

Για να γίνει η μετάβαση στη νέα συσκευή όσο το δυνατόν ευκολότερη, έχουν συμπεριληφθεί χρήσιμες οδηγίες για να δείτε πώς να χρησιμοποιείτε τη Συσκευή Πρόσθετου Κωδικού Ασφαλείας, όπως ενεργοποίηση της καινούριας σας συσκευής για πρώτη φορά, καθορισμός του νέου σας PIN και μεταφορά χρημάτων ή πληρωμή λογαριασμού για πρώτη φορά.

Η αναβαθμισμένη Συσκευή Πρόσθετου Κωδικού Ασφαλείας της HSBC φέρει πολλές, νέες πρόσθετες λειτουργίες, οι οποίες έχουν συμπεριληφθεί για να αντιμετωπισθούν καλύτερα κίνδυνοι στο διαδίκτυο.

Οι διαδικτυακοί κίνδυνοι είναι ένα σημαντικό πρόβλημα και πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη. Σήμερα, χρησιμοποιούνται διάφορες μέθοδοι για την προστασία των πελατών από κινδύνους, όπως κωδικοί πρόσβασης και κωδικοί επιβεβαίωσης SMS.

Τι νέο υπάρχει;

Νέα, μοντέρνα εμφάνιση: Η καινούρια συσκευή έχει τελείως διαφορετική, πολύ πιο λεπτή εμφάνιση. Χωρά εύκολα στην τσέπη ή το πορτοφόλι σας.

Προστασία με PIN: Για τη χρήση της συσκευής, απαιτείται κωδικός PIN, προστατεύοντάς σας από τυχόν χρήση της συσκευής από τρίτους.

Προστατέψτε τις μεταφορές και τις πληρωμές των λογαριασμών σας: Όταν πραγματοποιείτε μεταφορά χρημάτων ή πληρώνετε κάποιον λογαριασμό, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε μια Υπογραφή Κωδικού Συναλλαγής, η οποία επιβεβαιώνει ότι εσείς κάνετε τη συναλλαγή.