A- A+
HSBC: Τεχνολογική επένδυση με εγγύηση κεφαλαίου
Ένα νέο καταθετικό προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου στη λήξη με την ονομασία “TMT Memory”, το οποίο δίνει τη δυνατότητα ετήσιας μικτής απόδοσης ίση με 6%, δημιούργησε και προσφέρει στην ελληνική αγορά η HSBC.

Πρόκειται για μία επένδυση που ποντάρει στις προοπτικές των αγορών της τεχνολογίας, της επικοινωνίας και των τηλεπικοινωνιών. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει πέντε από τις σπουδαιότερες μετοχές των παραπάνω κλάδων και συγκεκριμένα τις Apple Computer Inc, Ericsson LM – B SHS, Telefonica S.A., Vivendi Universal, Vodafone Group PLC.

Η ετήσια μικτή απόδοση μπορεί να φτάσει το 6%, στην περίπτωση που όλες οι συνδεδεμένες τιμές μετοχών σημειώσουν άνοδο, ενώ η διάρκεια κατάθεσής του είναι πενταετής και διατίθεται σε ευρώ ή δολάρια ΗΠΑ.

Το προϊόν προσφέρεται σε περιορισμένη έκδοση και η προεγγραφή ξεκίνησε στις 18 Οκτωβρίου 2010 και θα ολοκληρωθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2010.

Όπως δήλωσε ο κ. Απ. Παπαναγιώτου, διευθυντής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Προϊόντων HSBC Ελλάδος «οι κλάδοι Τεχνολογίας, Επικοινωνίας και Τηλεπικοινωνιών διατήρησαν μία ιδιαίτερα σθεναρή αντίσταση στο ευρύτερο περιβάλλον διακυμάνσεων των τελευταίων ετών, και σήμερα ανταποκρίνονται θετικά στις συνθήκες της αγοράς. Έτσι, η HSBC εστιάζει σε αυτούς διακρίνοντας ένα ευρύτερο περιβάλλον ευκαιριών, προσφέροντας ένα ακόμη προϊόν αιχμή.».

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της HSBC, 801 117 17 17 ή 210 6962 100 για κλήσεις από κινητό.