A- A+
Προνομιακή τραπεζική εξυπηρέτηση από την HSBC
Μία νέα τραπεζική υπηρεσία με την ονομασία HSBC Advance λανσάρει στην ελληνική αγορά η HSBC, με στόχο να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες της, ανακοίνωσε σήμερα ο τραπεζικός όμιλος.

Σε ανακοίνωσή της, επισημαίνεται ότι πρόκειται για μια ακόμα παγκόσμια Premium πρόταση της τράπεζας, που βασίστηκε τόσο σε διεθνή όσο και σε τοπικά χαρακτηριστικά, όπως προέκυψαν έπειτα από σχετική έρευνα σε επιλεγμένο πελατολόγιο της.

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία HSBC Advance είναι μία νέα τραπεζική σχέση που «απαντάει» στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, ώστε να ικανοποιεί τις τρέχουσες ανάγκες του, αλλά και να προγραμματίζει κάθε επόμενο βήμα του.

Η τράπεζα τονίζει ότι απευθύνεται σε ανθρώπους με ξεκάθαρους στόχους και φιλοδοξίες, που έχουν περιορισμένο ελεύθερο χρόνο, που αναζητούν ασφάλεια και σιγουριά τώρα και για το μέλλον και χρησιμοποιούν την τεχνολογία για μεγαλύτερη ευελιξία στη ζωή τους.

Η νέα, ξεχωριστή υπηρεσία παρέχει, έναντι πάγιας μηνιαίας συνδρομής, σημαντικά προνόμια για τους κατόχους της, αφού προσφέρει χρηματοοικονομικό σχεδιασμό από πιστοποιημένους συμβούλους προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, πρόσβαση σε εξειδικευμένη γνώση και προσωπικές συμβουλές, προνομιακή τιμολόγηση, σύγχρονα κανάλια εναλλακτικής εξυπηρέτησης για ευελιξία σε τραπεζικές συναλλαγές, καθώς και παγκόσμια αναγνώριση μέσω της διεθνούς παρουσίας και εμπειρίας του Ομίλου HSBC.