A- A+
ΕΤΕ: Νέο δάνειο για όλες τις ανάγκες με εγγύηση ακινήτου
Ενα νέο προσωπικό δάνειο με προσημείωση ακινήτου προσφέρει η Εθνική Τράπεζα σε όσους θέλουν να διασφαλίσουν φθηνή ρευστότητα αξιοποιώντας την περιουσία τους.

Ο λόγος γίνεται για το προσωπικό δάνειο με προσημείωση ακινήτου, το οποίο χρηματοδοτεί την κάλυψη προσωπικών αναγκών, σε όσους μπορούν να παράσχουν εγγυήσεις υπό τη μορφή της ακίνητης περιουσίας.

Η τράπεζα δεν προσδιορίζει το σκοπό της χρηματοδότησης, ο οποίος μπορεί να ποικίλει: Από την πραγματοποίηση μίας ανακαίνισης στο σπίτι έως την πληρωμή φόρων.

Χαμηλό επιτόκιο

Δικαιούχοι του δανείου είναι φυσικά πρόσωπα με μόνιμη κατοικία και ατομικό εισόδημα που δηλώνεται στην Ελλάδα. Το ποσό του δανείου που μπορεί να δοθεί κυμαίνεται από 10.000 έως 100.000 ευρώ.

Το επιτόκιο του δανείου είναι κυμαινόμενο και ανέρχεται σήμερα σε 6,672%, ενώ η διάρκεια κυμαίνεται από 12 έως 180 μήνες.

Αποδεκτή εξασφάλιση είναι η εγγραφή προσημείωσης υποθήκης σε αστικό ακίνητο.

Τρόπος αποπληρωμής

Το δάνειο εξοφλείται με μηνιαίες τοκοχρεολυτικές δόσεις, με αυτόματη χρέωση ενός λογαριασμού καταθέσεων του δανειολήπτη.

Επιπλέον, παρέχεται με χαμηλό κόστος το Πρόγραμμα Προστασίας Πληρωμών, που σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε ένα σταθερό μηνιαίο ποσό, για να μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά την πληρωμή των μηνιαίων καταβολών του δανείου σας, σε περίοδο που δεν μπορείτε να εργασθείτε προσωρινά, στις παρακάτω περιπτώσεις:

•Εάν είστε μισθωτός και εργάζεστε με σύμβαση αορίστου χρόνου στον ιδιωτικό τομέα, το πρόγραμμα σας καλύπτει σε περίπτωση ακούσιας ανεργίας ή προσωρινής ανικανότητας για εργασία λόγω ασθένειας ή ατυχήματος.

•Εάν είστε δημόσιος υπάλληλος, προσωρινά εργαζόμενος ή ελεύθερος επαγγελματίας, το πρόγραμμα σας καλύπτει σε περίπτωση νοσηλείας ή προσωρινής ανικανότητας για εργασία λόγω ασθένειας ή ατυχήματος.

Επιπλέον, σας εξασφαλίζει την αποπληρωμή του άληκτου κεφαλαίου του δανείου σας (μέχρι ένα ανώτατο ποσό ανάλογα με τη διάρκειά του) σε περίπτωση απώλειας ζωής από οποιαδήποτε αιτία ή μόνιμης ολικής ανικανότητας από ατύχημα.

Μπορείτε να συγκρίνετε όλα τα προσωπικά δάνεια της αγοράς με το εργαλείο αναζήτησης προϊόντων του Moneyonline.gr.