A- A+
Attica: Εισφορές στο ΤΣΜΕΔΕ σε 12 άτοκες δόσεις με κάρτα
Τη δυνατότητα εξόφλησης των εισφορών τους προς το ΤΕΕ και το ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ σε 12 άτοκες δόσεις, έχουν οι ασφαλισμένοι των δύο ταμείων με την πιστωτική κάρτα Attica Technocard Visa της Attica Bank.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Attica Bank στα πλαίσια της συνεργασίας της με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) και το ΕΤΑΑ – Τομείς Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΣΜΕΔΕ), προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου προγράμματος το οποίο στοχεύει στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών της προς τα μέλη τους.

Με το νέο πρόγραμμα της Attica Bank, όλοι οι μηχανικοί μέλη του ΤΕΕ και οι ασφαλισμένοι στο ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ, μπορούν να εξοφλούν τις εισφορές τους προς το ΤΕΕ και το ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ, σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις, μέσω της πιστωτικής κάρτας Attica Technocard Visa.

Επιτόκιο και χορήγηση

Η πιστωτική κάρτα Attica Technocard Visa, είναι ειδικά σχεδιασμένη για τους μηχανικούς και προσφέρει ένα από τα χαμηλότερα επιτόκια της αγοράς.

Η χορήγηση της πραγματοποιείται σε ένα από τα 80 καταστήματα του δικτύου της Attica Bank με γρήγορες και ευέλικτες διαδικασίες.

Η εξόφληση των εισφορών μπορεί να πραγματοποιείται, είτε μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Attica Bank, είτε τηλεφωνικώς μέσω της υπηρεσίας phone banking.

Πακέτο προϊόντων

Οι δεσμοί της Attica Bank με το ΤΕΕ και τους ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ είναι μακροχρόνιοι και υλοποιούνται και μέσω άλλων προϊόντων και υπηρεσιών ειδικά σχεδιασμένων για τους μηχανικούς:

• Attica Technocard Visa,
• Καταθετικοί λογαριασμοί με ελκυστικά επιτόκια,
• Χρηματοδοτικά προγράμματα με χαμηλότοκα επιτόκια,
• Υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής (e-banking).

Αναλυτική ενημέρωση για το νέο πρόγραμμα ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΕΙΣΦΟΡΩΝ προς το ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ και ΤΕΕ παρέχεται από το δίκτυο καταστημάτων της Attica Bank, την ιστοσελίδα της Τράπεζας www.atticabank.gr καθώς και στα τηλέφωνα 801-11-500900 και 210–3669000.