A- A+
Διαμονή έκπληξη στο Costa Navarino με κάρτες Mastercard
Μία νέα καλοκαιρινή προσφορά λανσάρει η MasterCard®, η οποία συνεργάζεται για πρώτη φορά με το The Westin Resort Costa Navarino, χαρίζοντας στους Premium κατόχους μία διαμονή γεμάτη εκπλήξεις.

Η συνεργασία της MasterCard με το The Westin Resort Costa Navarino ξεκίνησε από τον Ιούνιο και θα διαρκέσει μέχρι και το Νοέμβριο του 2013.

Σε όλους όσους επιλέξουν το, υψηλών προδιαγραφών, ξενοδοχείο The Westin Resort Costa Navarino για τις θερινές τους διακοπές, η MasterCard προσφέρει ένα προνομιακό πακέτο διαμονής, το οποίο μπορούν να απολαύσουν χρησιμοποιώντας τις Gold, Platinum και World MasterCard® κάρτες τους.

Οι «εκπλήξεις»

Η πρώτη έκπληξη που περιμένει τους κατόχους εκείνους που θα διαλέξουν το πακέτο αυτό περιλαμβάνει ένα καλωσόρισμα με ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιό τους.

Επίσης, η κάθε ημέρα τους θα ξεκινά με ένα πλήρες πρωινό στο μπουφέ του ξενοδοχείου, ενώ κατά τη διάρκεια της διαμονής τους θα έχουν την ευκαιρία να αναζωογονηθούν με μια μοναδική περιποίηση “Free Heat & Ritual Experience” στο «Anazoe Spa».

Επιπλέον, η MasterCard συνεργάζεται με τα εστιατόρια Da Luigi και Flame του ξενοδοχείου, όπου οι κάτοχοι Premium καρτών, με τη χρήση των καρτών τους για την απευθείας πληρωμή του λογαριασμού τους, θα απολαμβάνουν μαζί με την παρέα τους, από ένα ποτήρι Prosecco.

Η διαμονή τους στο The Westin Resort Costa Navarino θα ολοκληρώνεται με ένα αποχαιρετιστήριο δώρο έκπληξη.

Διαβάστε επίσης

* Κάρτες Citi: 3 άτοκες δόσεις για τις διακοπές όπου και αν πάτε