A- A+
Τέλος στα σενάρια «ανάστασης» του deal με Εθνική βάζει ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Eurobank
Τέλος στα σενάρια της συγχώνευσης με την Εθνική Τράπεζα, που βρίσκεται υπό αναστολή, επιχειρεί να βάλει ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Χρήστος Μεγάλου, με επιστολή που απέστειλε στους εργαζομένους.

Με επιστολή του προς τους εργαζομένους, το νέο αφεντικό της τράπεζας σημειώνει πως στόχος της νέας διοίκησης αποτελεί η Eurobank να παραμείνει αυτόνομη, ως ο τέταρτος συστημικός πόλος του συστήματος.

Παράλληλα, ξεκαθαρίζει ότι η τράπεζα θα είναι παρούσα στα επόμενα στάδια αναδιάρθρωσης του κλάδου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα διεκδικήσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και τη Proton Bank.

«Θεωρώ δεδομένη και επιβεβλημένη την αυτόνομη πορεία της και επομένως, ας αφήσουμε πίσω μας κάθε ανησυχία που συνδέεται με την εκκρεμότητα της συγχώνευσης« σημειώνει στην επιστολή του ο κ. Μεγάλου.

Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά, «αυτό ακριβώς αντανακλά και η δήλωση του ΤΧΣ στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας, σύμφωνα με την οποία ''Η Eurobank θα παραμείνει διοικητικά ανεξάρτητη έχοντας την πλήρη στήριξη του βασικού μετόχου της με στόχο την επιστροφή της σε ένα ιδιωτικό καθεστώς το συντομότερο δυνατό''».

Ολόκληρη η επιστολή προς το προσωπικό