A- A+
Geniki Maestro: Δωροεπιταγές €100 για το σούπερ μάρκετ
Συμμετοχή στις κληρώσεις που θα αναδεικνύουν κάθε μήνα 10 τυχερούς, οι οποίοι θα κερδίζουν δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ, αποκτούν οι κάτοχοι των χρεωστικών καρτών της Geniki Bank.

Ειδικότερα, με την πραγματοποίηση τουλάχιστον 4 αγορών το μήνα, με τη GENIKI Cash 365 Maestro, από 17 Ιουνίου έως 15 Νοεμβρίου, οι κάτοχοί της μπαίνουν αυτομάτως στην κλήρωση.

Όσο πιο πολλές αγορές, τόσο πιο πολλές συμμετοχές κερδίζονται. Θα γίνει μία μεγάλη κλήρωση που θα αναδείξει 10 τυχερούς κάθε μήνα που θα κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ για τα ψώνια του σούπερ μάρκετ.

Η χρεωστική κάρτα

Με τη GENIKI Cash 365 Maestro έχετε μαζί σας όσα μετρητά θέλετε, όποτε τα θέλετε. Εκδίδεται εντελώς δωρεάν παράλληλα με το άνοιγμα του καταθετικού σας λογαριασμού.

Με απευθείας σύνδεση με το λογαριασμό σας, σας δίνει πρόσβαση στα χρήματά σας 24 ώρες το 24ωρο.

Χρησιμοποιήστε τη για τις αγορές σας σε σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα, βιβλιοπωλεία ή στο διαδίκτυο και απολαύστε απόλυτη ασφάλεια και ευκολία, χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση.

Αν δεν είστε κάτοχος της GENIKI Cash 365 Maestro, μπορεί να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της τράπεζας, προκειμένου να την αποκτήσετε χωρίς καμία επιβάρυνση, και να μπείτε στο διαγωνισμό.