A- A+
Eurobank «Προσθέτω - Αφαιρώ»: Η νέα ευέλικτη προθεσμιακή
Μία νέα προθεσμιακή κατάθεση στο πλαίσιο της νέας της καμπάνιας για τα καταθετικά της προϊόντα προχώρησε η Eurobank. Συνδυάζει υψηλά επιτόκια και ελευθερία κινήσεων στα χρήματα όπως το Ταμιευτήριο.

Ο λόγος γίνεται για την προθεσμιακή κατάθεση «ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΑΦΑΙΡΩ», η οποία διατίθεται για προσυμφωνημένη διάρκεια 3, 6 και 12 μηνών για ποσά από 10.000 ευρώ και άνω.

Το επιτόκιο της κατάθεσης ανάλογα με τη διάρκεια που θα επιλεγεί και το ποσό της αποταμίευσης, φτάνει έως και το 3,45%, ενώ οι τόκοι καταβάλλονται κάθε μήνα.

Οι ευελιξίες

Ο νέος προθεσμιακός λογαριασμός διακρίνεται για τις ευελιξίες που προσφέρει στους καταθέτες. Συγκεκριμένα:

- Επιπλέον καταθέσεις: Δίνεται η δυνατότητα πρόσθετων καταθέσεων με ανώτατο όριο του 30% του αρχικού κεφαλαίου. Για παράδειγμα αν η αρχική κατάθεση ήταν 30.000 ευρώ, το μέγιστο ποσό που μπορεί να κατατεθεί επιπλέον ανέρχεται σε 9.000 ευρώ.

- Πρόωρη ανάληψη: ο καταθέτης μπορεί οποτεδήποτε να προχωρήσει σε πρόωρη ολική ανάληψη των κεφαλαίων του χωρίς ποινή. Σε περίπτωση μερικής ανάλυψης, είναι δυνατή η εκταμίευση 5.000 ευρώ και άνω.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση προσθήκης ή αφαίρεσης ποσού, τα επιτόκια και οι περίοδοι εκτοκισμού που είχαν συμφωνηθεί κατά την έναρξη της προθεσμιακής κατάθεσης παραμένουν αμετάβλητα μέχρι τη λήξη της προθεσμίας.

Οι νέοι τόκοι υπολογίζονται επί του κεφαλαίου που προκύπτει κάθε φορά μετά από πράξη προσθήκης ή αφαίρεσης ποσού.

Μπορείτε να βρείτε την ακριβή απόδοση για τα χρήματά σας με το εργαλείο αναζήτησης προθεσμιακών καταθέσεων του Moneyonline.gr.