A- A+
Δωρεάν μαθήματα διαχείρησης περιουσίας από τη Citi
Το πρόγραμμα “Managing Your Wealth” Educational Series δημιούργησε η Citi, στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης των υπηρεσιών της προς τους πελάτες της, για να διαχειρίζονται αποτελεσματικά την περιουσία τους.

Στόχος της τράπεζας με τη νέα δράση είναι να καταστεί το κορυφαίο retail wealth management business στην Ελλάδα.

Ο Γενικός Διευθυντής Διαχείρισης Περιουσίας της Citi, κ. Gidon Kessel δήλωσε με αφορμή το ξεκίνημα του προγράμματος ότι «μέσα από τα educational series, η Citi επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για όλο και καλύτερες υπηρεσίες προς τους πελάτες της, με στόχο να μοιραστεί μαζί τους τη γνώση που θα τους βοηθήσει να λαμβάνουν πιο ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με τις επενδύσεις τους και τις ανάγκες προστασίας της περιουσίας τους».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά δράσεων που στοχεύουν στο να εκπαιδεύσουν τους πελάτες της στις βασικές αρχές της διαχείρισης περιουσίας.

Έξι δράσεις

Οι δράσεις του προγράμματος προχωρούν πέρα από την προϊοντική πλατφόρμα και τη συμβουλευτική υποστήριξη και περιλαμβάνουν τα εξής:

1. Το εκπαιδευτικό έντυπο Citi “Managing Your Wealth”, με μεγάλο εύρος θεμάτων, όπως τη δυναμική διαφορετικών κατηγοριών επενδύσεων και την κατανομή τους, την προστασία της περιουσίας του πελάτη κ.λπ και είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Citibank.

2. Εκπαιδευτικά Σεμινάρια «Wealth Education Seminar Series» προς πελάτες που πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα και ενημερώνουν σε θέματα που άπτονται της προσωπικής διαχείρισης της περιουσίας των πελατών

3. Ενημερωτικά Σεμινάρια για τη φορολογία που παρέχονται από την Deloitte, με στόχο την κατατόπιση σχετικά με το συνεχώς μεταβαλλόμενο φορολογικό περιβάλλον και την ενημέρωση σχετικά με τις δυνητικές επιπτώσεις αυτού στην περιουσία τους

4. Εκπαιδευτικά Άρθρα Διαχείρισης Περιουσίας και Βιβλιοθήκη στο Διαδίκτυο. Τα άρθρα περιλαμβάνονται στο περιοδικό Investor που αποστέλλεται στους πελάτες 4 φορές το χρόνο. Εκπαιδευτική ύλη είναι επίσης διαθέσιμη και θα επιδεικνύεται από τους Προσωπικούς Συμβούλους της Citi στους πελάτες μέσω iPad. Στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα δημιουργηθεί και ηλεκτρονική βιβλιοθήκη που θα ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα με ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με τη διαχείριση περιουσίας

5. Next Generation Investment Camps με ολοήμερες εκδηλώσεις για τους γόνους των πελατών, προκειμένου να εκπαιδευτούν στις βασικές αρχές διαχείρισης περιουσίας με έναν ευχάριστο τρόπο.

6. Τηλεφωνικές συνδιασκέψεις με πελάτες και ενημερώσεις στρογγυλής τραπέζης, με αφορμή νέα ερευνητικά δεδομένα για τις αγορές καθώς και για άλλα επενδυτικά θέματα.