A- A+
Πειραιώς: Κούρεψε τα επιτόκια προθεσμίας των τραπεζών της
Σε σημαντικές μειώσεις στα επιτόκια των προθεσμιακών λογαριασμών των τραπεζών που απέκτησε τους τελευταίους μήνες, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς.

Ο λόγος γίνεται για τα δίκτυα των τριών πρώην κυπριακών τραπεζών, της Millennium Bank και της Geniki Bank, που από αυτήν την εβδομάδα προσφέρουν μειωμένες αποδόσεις στις προθεσμιακές καταθέσεις.

Πρόκειται για μία κίνηση που έρχεται σε συνέχεια της μείωσης των επιτοκίων που εφαρμόστηκαν στα καταθετικά προγράμματα της ίδιας της Τράπεζας Πειραιώς από τις 20 Μαΐου.

Πλέον, η διαφορά στην απόδοση που μπορεί να εξασφαλίσει ο καταθέτης φαίνεται για ποσά άνω των 100.000 ευρώ, τα οποία αποτελούν το «διαβατήριο» για υψηλότοκη κατάθεση.

Τα περιθώρια διαπραγμάτευσης

Μπορείτε να βρείτε την ακριβή απόδοση για τα χρήματά σας με το σχετικό εργαλείο αναζήτησης προϊόντων του Moneyonline.gr.

Σημειώνεται ότι τα επιτόκια που εμφανίζονται σε ορισμένες προθεσμιακές καταθέσεις είναι ενδεικτικά και αφορούν το ελάχιστο δυνατό που μπορεί να δοθεί από την τράπεζα.

Για ποσά άνω των 100.000 ευρώ, υπάρχει η δυνατότητα διαπραγμάτευσης του επιτοκίου, το οποίο μπορεί να αυξηθεί το πολύ κατά 20 – 30 μονάδες βάσης.