A- A+
Δωρεάν συναλλαγές μεταξύ Πειραιώς και κυπριακών τραπεζών
Τη δωρεάν διενέργεια συναλλαγών ανάμεσα στα καταστήματα Τράπεζας Πειραιώς και πρώην ΑΤΕbank και τα καταστήματα στην Ελλάδα της Τράπεζας Κύπρου, Ελληνικής Τράπεζας και Cyprus Popular Bank (CPB), ανακοίνωσε η διοίκηση του ομίλου.

Πρόκειται για μία εξέλιξη που έρχεται σε συνέχεια της απορρόφησης από την Τράπεζα Πειραιώς των καταστημάτων στην Ελλάδα της Τράπεζας Κύπρου, της Cyprus Popular Bank (CPB) και της Ελληνικής Τράπεζας.

Στο πλαίσιο αυτό, και με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του συναλλακτικού κοινού, από τη Δευτέρα 08/04/2013, θα διενεργούνται δωρεάν από τα καταστήματα και τα ηλεκτρονικά δίκτυα, οι εξής συναλλαγές:

  • Ολες οι μεταφορές κεφαλαίων ανάμεσα σε λογαριασμούς που τηρούνται στα Καταστήματα των παραπάνω δικτύων
  • Οι πληρωμές καρτών έκδοσης τους, θα διενεργούνται από τα καταστήματα και τα ηλεκτρονικά δίκτυα των παραπάνω τραπεζών χωρίς προμήθειες και έξοδα

Δωρεάν στα ΑΤΜ

Πλέον, οι πελάτες των 6 τράπεζών, της Τράπεζας Πειραιώς, της Γενικής, της ATE, της Τράπεζας Κύπρου, της Λαϊκής Τράπεζας και της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν να πραγματοποιούν δωρεάν συναλλαγές στο κοινό πλέον δίκτυο ΑΤΜ.

Σε ολόκληρη την Ελλάδα υπάρχουν 2.200 ΑΤΜ των παραπάνω τραπεζών, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν δωρεάν από τους πελάτες τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι καταθέσεις πελατών των ελληνικών καταστημάτων της Τράπεζας Κύπρου, της Cyprus Popular Bank (CPB) και της Ελληνικής Τράπεζας, ως γνωστό, δεν υπόκεινται σε οποιαδήποτε έκτακτη εισφορά ή «κούρεμα» που έχει αποφασισθεί στην Κύπρο.

Για οποιαδήποτε ερωτήματα οι πελάτες και καταθέτες μπορούν να απευθύνονται στο κατάστημα εξυπηρέτησής τους ή στο τηλέφωνο 182838 / +30 210 32 88000.

Με την ενσωμάτωση των δραστηριοτήτων αυτών, το συνολικό ενεργητικό του Ομίλου ανέρχεται σε €95 δισ με 1.660 καταστήματα και 24.000 υπαλλήλους.