A- A+
Πλατφόρμα εναλλακτικών δικτύων από την Eurobank EFG
Το λανσάρισμα μίας νέας πλατφόρμας που περιλαμβάνει το σύνολο των εναλλακτικών δικτύων για την εξυπηρέτηση των πελατών της τράπεζας, ανακοίνωσε η Eurobank EFG.

Συγκεκριμένα, θα διαθέτει το σύνολο των υπηρεσιών της ηλεκτρονικής Τραπεζικής κάτω από μία ενιαία «ομπρέλα» με την ονομασία “Live Banking”, που θα συνδέει τον πελάτη με όλα τα πρωτοποριακά εναλλακτικά δίκτυα της τράπεζας, όπως το e-Banking, το m-Banking (τραπεζικές συναλλαγές από το κινητό), Europhone Banking και τα ATM.

Επιπλέον, η τράπεζα προσφέρει στους πελάτες της τον λογαριασμό Live ο οποίος έχει προνομιακό επιτόκιο. Ο συγκεκριμένος ανοίγεται μέσω του διαδικτύου. Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με το Live Banking ο πελάτης μπορεί να ενημερώνεται ζωντανά για το υπόλοιπο του λογαριασμού ή της κάρτας του και να εκτελεί άμεσα τις συναλλαγές του, από την οθόνη του υπολογιστή του ή από το κινητό του.

Παράλληλα αποκτά πρόσβαση σε υπηρεσίες, όπως οι ειδοποιήσεις με sms, και e-mail ώστε να ενημερώνεται άμεσα για τις κινήσεις των λογαριασμών και των πιστωτικών του καρτών.