A- A+
Eurobank: Δώρο 50 ευρώ για ψώνια μέσω ανέπαφων πληρωμών
Διαγωνισμό για όσους επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τη νέα τεχνολογία των ανέπαφων πληρωμών τους πρώτους τρεις μήνες του 2013, διοργανώνει η Eurobank για τους κατόχους πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.

Συγκεκριμένα, όσοι χρησιμοποιήσουν τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank MasterCard για ανέπαφες συναλλαγές έως και τις 15/03/2013 αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση που θα αναδείξει 50 τυχερούς, οι οποίοι θα κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ για αγορές στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης.

Ανέπαφες συναλλαγές μπορείτε να πραγματοποιείτε σε επιλεγμένα καταστήματα με το σήμα ))) των επιχειρήσεων: ΓΕΡΜΑΝΟΣ, COSMOTE, Starbucks, Zara, Bershka, Jumbo, Ster Cinemas & Coffee Time.

Η τεχνολογία των ανέπαφων

Φανταστείτε πόσο πιο εύκολα θα μπορούσατε να πραγματοποιείτε αγορές μικρής αξίας όπως ο πρωινός σας καφές ή το μεσημεριανό σας σνακ και τα καθημερινά σας ψώνια στο super market χωρίς να χρειάζεται να έχετε πάνω σας ψιλά.

Η τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό. Για αγορές μέχρι €25 απλά πλησιάζετε την κάρτα σας στο μηχάνημα αποδοχής καρτών και μόλις ακούσετε το “beep” η συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί, χωρίς να χρειάζεται να εισάγετε τον ΡΙΝ σας.

Χρησιμοποιείτε την κάρτα σας σε μέρη που δεν είχατε ποτέ μέχρι σήμερα φανταστεί, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε για μετρητά ή για “ψιλά” στις συναλλαγές μικρής αξίας.

Πλησιάζετε για λίγα μόνο δευτερόλεπτα την κάρτα σας μπροστά από το τερματικό, ακούτε τον χαρακτηριστικό ήχο “beep” και η συναλλαγή σας έχει ολοκληρωθεί.

Η κάρτα δε φεύγει από τα χέρια σας και η συναλλαγή σας πραγματοποιείται σε απόλυτα ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον.