A- A+
Η International Life κοντά στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες την περίοδο των Χριστουγέννων
Την πρωτοβουλία, μέσω τριών συνδυαστικών ενεργειών, να δώσει χαρά σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους που χρειάζονται στήριξη κατά την περίοδο των Χριστουγέννων ανέλαβε η International Life.

Πρόκειται για δράσεις που εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ανταπόδοση Ζωής», με την ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων και των συνεργατών της εταιρείας, και σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ,

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες της εταιρείας :

• Συγκέντρωσαν τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, παιχνίδια, σχολικά και καλλιτεχνικά είδη, γραφική ύλη και βρεφικά είδη, τα οποία διατέθηκαν στο κέντρο για την ψυχική υγεία και θεραπεία του παιδιού και της οικογένειας «Το Περιβολάκι».

• Συμμετείχαν εθελοντικά στη συγκέντρωση, τη διαλογή και την παράδοση των αγαθών στο κέντρο «Το Περιβολάκι», δημιουργώντας μια ανθρώπινη αλυσίδα που αντανακλά την δέσμευση της εταιρείας για κοινωνική υπευθυνότητα.

• Προσέφεραν εθελοντικά ένα χρηματικό ποσό της επιλογής τους με στόχο να ενισχύσουν το έργο του μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού Κιβωτού του Κόσμου.

Η ανταπόκριση των εργαζομένων στις παραπάνω πρωτοβουλίες υπήρξε ιδιαίτερα συγκινητική.

Την ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα της τριπλής ενέργειας προσφοράς εξέφρασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της International Life κ. Γιάννης Μπράβος:

«Με ιδιαίτερη χαρά πραγματοποιήσαμε εσωτερικά στην εταιρεία μας 3 ενέργειες προσφοράς και ευαισθησίας ώστε αυτές τις γιορτινές μέρες να δώσουμε χαμόγελο σε παιδιά και ενήλικες που έχουν την ανάγκη μας.

Με συντονισμένες ενέργειες και φροντίδα για τους συνανθρώπους μας, η εταιρεία μας, οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες μας δράσαμε συντονισμένα και προσφέραμε τη βοήθειά μας, ώστε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες να βιώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων χωρίς στερήσεις».

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας «Ανταπόδοση Ζωής,» αντανακλά τόσο τη δέσμευση της International Life και τις αξίες της, όσο και την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημα των πολιτών για ουσιαστική προσφορά του επιχειρηματικού κόσμου στο κοινωνικό σύνολο και το περιβάλλον.