A- A+
Η ΑΧΑ Ασφαλιστική στηρίζει την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή»
Η ΑΧΑ Ασφαλιστική στο πλαίσιο της μακροχρόνιας και πολυεπίπεδης συνεργασίας με την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή» ανέλαβε να χρηματοδοτήσει τις ειδικές διαγνωστικές εξετάσεις 25 παιδιών με κινητικές αναπηρίες.

Η ενέργεια αυτή υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το ΝΕΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ M.D. HOSPITAL, μια πρότυπη Νοσηλευτική Μονάδα με κάλυψη όλων των Ιατρικών Ειδικοτήτων.

Η κυρία Δάφνη Οικονόμου, Πρόεδρος της ΕΠΣ και η κυρία Μάρω Λιναρδάτου, Ειδική Σύμβουλος, δήλωσαν: «Πρόκειται για μία εξαιρετικά πολύτιμη πρωτοβουλία που για άλλη μία φορά αποδεικνύει τη σοβαρότητα και ευαισθησία και το γνήσιο εθελοντικό πνεύμα που διέπει την ΑΧΑ Ασφαλιστική και το προσωπικό της».

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών ιδρύθηκε το 1972 για να αντιμετωπίσει μια μεγάλη ανάγκη σε ό,τι αφορά στην πρόνοια ανθρώπων με κινητικές αναπηρίες.

Στόχος είναι η προαγωγή των συμφερόντων τους και η ανάπτυξη πολυποίκιλων δραστηριοτήτων.

Πάνω από 4.000 οικογένειες έχουν εξυπηρετηθεί και τουλάχιστον 240 άτομα όλων των ηλικιών παρακολουθούν καθημερινά, και χωρίς καμία επιβάρυνση, τα προγράμματα που προσφέρει το Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή».