A- A+
Συναλλαγές μέσω κινητού από την Εθνική Τράπεζα
Τη δυνατότητα να εκτελούν συναλλαγές μέσω του κινητού του τηλεφώνου έχουν πλέον οι πελάτες της Εθνικής Τράπεζας, με τη νέα υπηρεσία i-bank mobile banking, τη διάθεση της οποίας ξεκίνησε η τράπεζα.

Συγκεκριμένα, όσοι πελάτες της τράπεζας διαθέτουν έξυπνες συσκευές κινητής τηλεφωνίας (smartphones), έχουν πλέον τη δυνατότητα από όπου και αν βρίσκονται, με απόλυτα ασφαλή τρόπο, να διενεργούν πλήθος καθημερινών τους τραπεζικών συναλλαγών, όπως ερωτήσεις υπολοίπων τραπεζικών λογαριασμών και πιστωτικών καρτών, ανασκόπησης πρόσφατων κινήσεων λογαριασμών, μεταφοράς ποσών μεταξύ λογαριασμών, πληρωμών λογαριασμών κινητής τηλεφωνίας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της τράπεζας, το i-bank mobile banking, έρχεται να ανατρέψει κάθε παλαιότερη εμπειρία διενέργειας τραπεζικών συναλλαγών από κινητά τηλέφωνα και μέσα από ένα άκρως φιλικό περιβάλλον, υπόσχεται στους πελάτες τον ταχύτερο και αμεσότερο τρόπο εξυπηρέτησης.

Η νέα λύση βασίζεται σε προηγμένη τεχνολογία που εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες των κινητών τηλεφώνων τελευταίας γενιάς και προσαρμόζεται στις λειτουργίες κάθε κατηγορίας συσκευών. Το αποτέλεσμα επιτρέπει στον πελάτη να πλοηγείται και να διενεργεί τραπεζικές συναλλαγές με το i-bank mobile banking, όπως ακριβώς χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο για όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες, χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε εκπαίδευση.

Επιπλέον, επειδή η τεχνολογία του i-bank mobile banking είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη για κινητά τηλέφωνα, βελτιστοποιώντας το μέγεθος των δεδομένων και τον τρόπο αποστολής τους, η λύση θα εντυπωσιάσει κάθε πελάτη με την ταχύτητα και την ασφάλεια χρήσης.

Το i-bank mobile banking δεν περιορίζεται μόνο στη διενέργεια τραπεζικών συναλλαγών, αλλά απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών, προσφέρει, στους πελάτες της Τράπεζας αλλά και σε κάθε χρήστη της εφαρμογής, δυνατότητα αναζήτησης του πλησιέστερου φυσικού σημείου εξυπηρέτησης (Καταστήματος ή ΑΤΜ) της Εθνικής Τράπεζας.

Σε συνδυασμό μάλιστα με τις δυνατότητες GPS και πλοήγησης της συσκευής, ο «επισκέπτης» της λύσης είναι σε θέση να οδηγηθεί στο σημείο εξυπηρέτησης εύκολα και σε ελάχιστο χρόνο.