A- A+
Saxo Bank: Δωρεάν σεμινάρια τεχνικής ανάλυσης
Δωρεάν σεμινάρια Τεχνικής Ανάλυσης και Επενδυτικών Στρατηγικών θα προσφέρει τον Οκτώβριο σε Έλληνες η Saxo Bank, με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 ετών από την ίδρυσή της το 1992.

Επιπλέον, για το ίδιο διάστημα παρέχει τη δυνατότητα για Δωρεάν άνοιγμα υπό-λογαριασμών σε άλλα νομίσματα σε όλους εκείνους που θα προβούν σε άνοιγμα επενδυτικού λογαριασμού.

Με αφορμή την επέτειο των 20 ετών από την ίδρυσή της, η Saxo Bank, η τράπεζα που ειδικεύεται στις συναλλαγές και επενδύσεις μέσω διαδικτύου, κάνει τον απολογισμό των επιτευγμάτων της.

Η υιοθέτηση των τελευταίων εξελίξεων στην τεχνολογία της πληροφορικής και η ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που αφορούν τις συναλλαγές δεν προσέφεραν μόνο οφέλη στους πελάτες της Saxo Bank, αλλά διατήρησαν την Τράπεζα στο προσκήνιο ενός ταχύτατα εξελισσόμενου κλάδου για δύο δεκαετίες.

Γιορτή στην Αίγυπτο

Για τον εορτασμό της επετείου στις 15 Σεπτεμβρίου, η Saxo Bank υποδέχθηκε στην Αίγυπτο περισσότερους από 1.000 υπαλλήλους των γραφείων της σε όλον τον κόσμο, για να γιορτάσει την περίσταση με ένα γεύμα δίπλα στις ιστορικές πυραμίδες του Καΐρου.

Τοποθετώντας την τεχνολογική καινοτομία στην καρδιά των εργασιών της, η Saxo Bank έδωσε τη δυνατότητα σε ιδιώτες επενδυτές και θεσμικούς πελάτες να εκμεταλλευτούν στο έπακρον τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, επιτρέποντάς τους να διαπραγματεύονται συνάλλαγμα, CFDs, μετοχές, διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (ETF), συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης (ΣΜΕ), δικαιώματα προαίρεσης και άλλα παράγωγα με ευκολία και ταχύτητα, όταν στο παρελθόν αυτό ήταν κάτι που μόνο οι επαγγελματίες χρηματιστές μπορούσαν να κάνουν.

Ως πλήρως αδειοδοτημένη και Ευρωπαϊκή τράπεζα, η Saxo Bank προσφέρει στους πελάτες της, τρεις ολοκληρωμένες πλατφόρμες συναλλαγών που διατίθενται σε 20 γλώσσες (συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής): τη διαδικτυακή πλατφόρμα SaxoWebTrader, την εφαρμογή ηλεκτρονικού υπολογιστή SaxoTrader και την εφαρμογή κινητού τηλεφώνου SaxoMobileTrader.

Νέα γραφεία

Η Saxo Bank ανακοίνωσε επίσης τη δημιουργία των νέων της γραφείων στη Βαρσοβία.

Η Saxo Bank Poland θα προσφέρει στους Πολωνούς επενδυτές πρόσβαση στις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διαπραγματεύονται πολλαπλά στοιχεία ενεργητικού με τις βραβευμένες ηλεκτρονικές πλατφόρμες της Saxo Bank.

Οι δύο ιδρυτές και διευθύνοντες σύμβουλοι, Kim Fournais και Lars Seier Christensen, αποδίδουν την επιτυχία της Saxo Bank στο ταλέντο και την αφοσίωση των υπαλλήλων της, που βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια να χτιστεί η εταιρία και να διαμορφωθούν η εταιρική κουλτούρα και οι αξίες της Τράπεζας που την αναδεικνύουν τόσο στη Δανία όσο και στο διεθνές περιβάλλον.

Σε κοινή τους δήλωση, ανέφεραν σχετικά:

«Δε θα τα είχαμε καταφέρει και δε θα βρισκόμασταν στο σημείο που είμαστε σήμερα χωρίς την εκπληκτική συμβολή των αφοσιωμένων και ταλαντούχων ανθρώπων μας, όλα αυτά τα χρόνια.

Γιορτάζοντας την επέτειο της ίδρυσής μας, γιορτάζουμε τη συμμετοχή όλου του προσωπικού μας και τους ευχαριστούμε που βοήθησαν να καταλάβει η Saxo Bank τη θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα».