A- A+
Αττική Οδός: Πληρωμή διοδίων με την πιστωτική σας κάρτα
Συνεργασία με τις Τράπεζα Κύπρου και Millennium Bank έχει ξεκινήσει η Αττική Οδός, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να ξενοιάσουν από την πληρωμή των διοδίων, χρεώνοντας τα σχετικά έξοδα στην πιστωτική τους κάρτα.

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές και κάτοχοι της ηλεκτρονικής συσκευής e-PASS της Αττικής Οδού, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση για την ανανέωση του συνδρομητικού τους λογαριασμού με πάγια εντολή πληρωμής μέσω καρτών της Τράπεζας Κύπρου και της Millennium Bank, στα καταστήματα των τραπεζών αυτών.

Με τον τρόπο αυτό δεν χρειάζεται να επισκεφθούν κάποιο Σημείο Εξυπηρέτησης Συνδρομητών της Αττικής Οδού.

Με τον τρόπο αυτό ο συνδρομητής εξασφαλίζει ότι ο λογαριασμός του θα έχει πάντα χρηματικό υπόλοιπο για τις μετακινήσεις του τόσο στην Αττική Οδό όσο και στους αυτοκινητόδρομους Μορέας (Ε.Ο. Κορίνθου-Τριπόλεως) και Ολυμπία Οδός (Ε.Ο. Ελευσίνας-Κορίνθου-Πατρών), χωρίς να χρειάζεται να κάνει επαναφόρτιση με μετρητά στους εισπράκτορες των διοδίων της Αττικής Οδού.

Συνεργασία με Πειραιώς

Παράλληλα, η Αττική Οδός προχώρησε σε διεύρυνση του δικτύου διανομής της ηλεκτρονικής συσκευής e-PASS, εγκαινιάζοντας συνεργασία και με την Τράπεζα Πειραιώς.

Έτσι, όσοι το επιθυμούν, μπορούν να αποκτήσουν την ηλεκτρονική συσκευή e-PASS και σε 156 καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς (127 στην Αττική & 29 στην Πελοπόννησο).

Επίσης, οι συνδρομητές μπορούν πλέον να ανανεώνουν το συνδρομητικό τους λογαριασμό με μετρητά και σε περισσότερα από 80 πρατήρια Shell της Αττικής και της Πελοποννήσου.

Το δίκτυο

Το δίκτυο διάθεσης e-PASS της Αττικής Οδού διαθέτει σήμερα πάνω από 700 σημεία, τα οποία περιλαμβάνουν τα 11 Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών της Αττικής Οδού, καταστήματα των τραπεζών Εθνικής, Millennium Bank, Geniki Bank, Τράπεζας Πειραιώς, Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των επιχειρήσεων auteco (ιδιωτικό KTEO) και Carrefour.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Αττικής Οδού στο 210-668 2222.

Στόχος των νέων συνεργασιών αποτελεί η διευκόλυνση των πελατών που επιθυμούν να ανανεώνουν το συνδρομητικό τους λογαριασμό e-PASS, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτηση των συνδρομητών, που σήμερα υπερβαίνουν τις 400.000.