A- A+
Με μία προθεσμιακή έμεινε η FBBank – Προσφέρει 5,3%
Σε σημαντικές αλλαγές στο χαρτοφυλάκιο προθεσμιακών καταθέσεων προχώρησε η FBBank, προχωρώντας στην κατάργηση όλων των προϊόντων πλην της FLEXIPLUS, που προσφέρει απόδοση 5,3%.

Πρόκειται για μία προθεσμιακή κατάθεση που προσφέρει μεγάλες αποδόσεις και ευελιξία, ακόμα και σε μικρά αρχικά κεφάλαια, που ξεκινούν από τις 10.000 ευρώ.

Η διάρκεια του προϊόντος είναι ετήσια, ενώ η καταβολή των τόκων γίνεται κάθε μήνα, οπότε και ο καταθέτης έχει τη δυνατότητα πρόωρης ανάληψης χωρίς καμία ποινή.

Μπόνους στη λήξη

Ωστόσο, εάν η κατάθεση διατηρηθεί και για τους 12 μήνες, η FBBank προσφέρει δώρο τόκους 60 ημερών, αυξάνοντας την ετήσια απόδοση στο 5,3%.

Από τον πρώτο μέχρι και τον 11 μήνα η προθεσμιακή εκτοκίζεται με επιτόκιο 4,50%.

Ο FLEXIPLUS διατίθεται και σε δολάρια ΗΠΑ από 10.000 δολάρια με προνομιακό επιτόκιο 3,47% και την καταβολή bonus τους τόκους 60 ημερών στη λήξη του 12ου μήνα, που διαμορφώνει έτσι τη μέση ετήσια απόδοση σε 4,1%.

Η νέα κατάθεση είναι διαθέσιμη από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 801 1001 801.

Βρείτε την αποδοτικότερη προθεσμιακή κατάθεση για τα χρήματά σας με το εργαλείο αναζήτησης προϊόντων του Moneyonline.gr.