A- A+
Saxo Bank: Νέα εφαρμογή για συναλλαγές με iPad
Την κυκλοφορία της αναβαθμισμένης εφαρμογής για συναλλαγές από κινητό τηλέφωνο, η οποία έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να χρησιμοποιείται και σε iPad, ανακοίνωσε η Saxo Bank.

Επιπλέον, η εταιρεία παροχής υπηρεσιών διαδικτυακών συναλλαγών έκανε γνωστό ότι οι χρήστες του iPhone θα ωφεληθούν από ορισμένες μικρής εμβέλειας αναβαθμίσεις, όπως η διόρθωση ορισμένων bug και άλλες βελτιώσεις της απόδοσης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η αναβαθμισμένη εφαρμογή (app) είναι διαθέσιμη στο Apple App Store και όσοι ήδη χρησιμοποιούν την Saxo εφαρμογή στο iPhone ή το iPad θα λάβουν αυτομάτως ειδοποίηση για την ενημέρωσή της.

Το λανσάρισμα της ενημερωμένης εφαρμογής απευθύνεται σε όλους τους ιδιώτες πελάτες της Saxo Bank, της Saxo Banque (Γαλλία και Βέλγιο) και της Saxo Capital Markets (ΗΒ, Σιγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ, Παναμάς, Νότιος Αφρική).

Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 60.000 επενδυτές έχουν εγκαταστήσει τη συγκεκριμένη εφαρμογή στη συσκευή τους, με την οποία πλέον πραγματοποιείται το 8% του συνολικού όγκου συναλλαγών της Saxo Bank.

Ο Henrik Dyrholm Holst, Επικεφαλής του τμήματος Ανάπτυξης Προϊόντων, δήλωσε σχετικά:

«Προσπαθούμε διαρκώς να παρέχουμε νέα και βελτιωμένα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας, ώστε οι συναλλαγές να γίνουν όσο το δυνατόν απλούστερες, ταχύτερες και πιο διασκεδαστικές.

Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νέα εφαρμογή, διότι βελτιώνει ακόμα περισσότερο την εμπειρία των πελατών μας και τους επιτρέπει να εκμεταλλευτούν στο έπακρον τις δυνατότητες της πλατφόρμας της Saxo Bank μέσω των συσκευών tablet».