A- A+
ΑΤΕbank: Δώρο 1.000€ κάθε εβδομάδα για τους καταθέτες
Εβδομαδιαίες κληρώσεις για την ανταμοιβή των πελατών της διοργανώνει από τη Δευτέρα 11/06/2012 η ΑΤΕbank, θέλοντας να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των πελατών – καταθετών της και να ανταμείψει όσους χρησιμοποιούν και τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της.

Κάθε εβδομαδιαία κλήρωση θα αναδεικνύει ένα τυχερό που κερδίζει μία προπληρωμένη κάρτα «ATEbank Prepaid Card» με πιστωμένο το ποσό των 1.000 ευρώ.

Δικαίωμα μίας συμμετοχής σε κάθε κλήρωση έχουν όλοι οι καταθέτες που στο τέλος της κάθε εβδομάδας έχουν λογαριασμό ταμιευτηρίου ή τρεχούμενο στην Τράπεζα, διαθέτουν τη χρεωστική κάρτα «ATEnet VISA Debit» και είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία «ΑΤΕbank sms Alerts».

Παράλληλα, επιπλέον συμμετοχές στις κληρώσεις αποκτούν οι παραπάνω πελάτες, εφόσον είναι εγγεγραμμένοι και στην υπηρεσία «ΑΤΕ web-banking» ή έχουν συνδέσει τουλάχιστον μία πάγια εντολή στο λογαριασμό τους για αυτόματη εξόφληση οφειλών τους ή διαθέτουν την προπληρωμένη κάρτα «ATEbank Prepaid Card».

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής στις εβδομαδιαίες κληρώσεις στα 460 καταστήματα της ATEbank και την ιστοσελίδα www.atebank.gr.