A- A+
ATEBank: Ταμιευτήριο για …αποταμίευση με επιτόκιο 3%
Ένα νέο αποταμιευτικό λογαριασμό με επιτόκιο που φτάνει υπό προϋποθέσεις το 3% για ποσά από 5.000 ευρώ και άνω, δημιούργησε και προσφέρει στην ελληνική αγορά η ATEBank.

Πρόκειται για το προϊόν «Διπλό ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ», το οποίο ανταμείβει σε συνεχή βάση την προσπάθεια αποταμίευσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο νέος λογαριασμός προσφέρει για ποσά 5.000 ευρώ και άνω επιτόκιο 1,50%, το οποίο διπλασιάζεται αυτόματα σε 3,00%, για κάθε μήνα που ο καταθέτης πελάτης δεν κάνει ανάληψη.

Οι τόκοι καταβάλλονται στον καταθέτη κάθε μήνα, ενώ οι οι συναλλαγές του παρακολουθούνται μέσω βιβλιαρίου καταθέσεων, αλλά και μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας συναλλαγών ATE Web-banking.

Μπορείτε να συγκρίνετε όλα τα προϊόντα της κατηγορίας με το εργαλείο αναζήτησης του Moneyonline.gr (ΠΡΟΣΟΧΗ: Επιλέξτε περιορισμένο αριθμό αναλήψεων για μεγαλύτερη απόδοση στη σχετική ερώτηση).

Σε ποιους απευθύνεται

Ο λογαριασμός αυτός απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποταμιεύουν όποτε οι ίδιοι επιθυμούν, και να λαμβάνουν υψηλό επιτόκιο ακόμη και στην περίπτωση που χρειαστεί να αποσύρουν μέρος των κεφαλαίων τους, εφόσον παραστεί ανάγκη.

Εκτός από το πλεονέκτημα του απεριόριστου αριθμού καταθέσεων, το προϊόν προσφέρει επιτόκιο 1,5% σε περίπτωση ανάληψης, το οποίο είναι από τα υψηλότερα των προϊόντων της κατηγορίας.

Όπως σημειώνει η Αγροτική Τράπεζα στην ανακοίνωσή της, ο νέος λογαριασμός σχεδιάστηκε με βάση τις ανάγκες που έχουν σήμερα οι καταθέτες για ευελιξία, ασφάλεια, εύκολη διαχείριση και απόδοση.

Έτσι, το «Διπλό ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ» αφορά σε όλους όσους επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στα χρήματά τους χωρίς «δεσμεύσεις», με προνομιακή απόδοση και ταυτόχρονα να εισπράττουν ένα επιπλέον εισόδημα, και μάλιστα κάθε μήνα.