A- A+
Εθνική ΑΒ VISA: Αγορές με έκπτωση 6% στα ΑΒ
Τη δυνατότητα να κερδίσουν επιστροφή 6% σε όλες τις αγορές τους στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος το Μάιο, χρησιμοποιώντας την πιστωτική κάρτα ΑΒ VISA της Εθνικής Τράπεζας.

Πρόκειται για την κάρτα ΑΒ VISA, την οποία η Εθνική Τράπεζα δημιούργησε σε συνεργασία με τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία καθόλη τη διάρκεια του χρόνου προσφέρει μέρος της συνολικής αξίας των συναλλαγών με τη μορφή επιταγής αγορών.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας την κάρτα ΑΒ VISA κερδίζετε:

• 1 πόντο για κάθε 1 ευρώ συναλλαγών στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος
• 1 πόντο για κάθε 3 ευρώ από τις υπόλοιπες αγορές σας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κάθε φορά που συμπληρώνετε 200 ή 400 πόντους κερδίζετε μια Επιταγή Αγορών αξίας 6 ή 12 ευρώ αντίστοιχα, τις οποίες παραλαμβάνετε μαζί με το μηνιαίο λογαριασμό σας και μπορείτε να τις εξαργυρώσετε μέσα σε διάστημα 4 μηνών από την έκδοσή τους μόνο στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Για μεγαλύτερο κέρδος, χρησιμοποιήστε παράλληλα με την κάρτα σας AB VISA στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος και την κάρτα του καταστήματος (AB Plus) πολλαπλασιάζοντας το όφελός σας.

Έκπτωση 6%

Επιπλέον, μέχρι το τέλος Μαΐου κερδίζετε 6% επιστροφή για τις αγορές σας στα ΑΒ.

Συγκεκριμένα, για όλο το μήνα (1/5 έως 31/5/2012) η ΑΒ VISA διπλασιάζει το κέρδος σας.

Μαζί με το μόνιμο κέρδος 3% που απολαμβάνετε χρησιμοποιώντας την κάρτα ΑΒ VISA στις συναλλαγές σας στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, έχετε επιπλέον κέρδος 3% επί της αξίας των αγορών σας.

Έτσι συνεχίζετε να κερδίζετε τους πόντους και τις επιταγές αγορών του μόνιμου προγράμματος και ταυτόχρονα, συγκεντρώνετε επιπλέον κέρδος 3% επί του ποσού της αγοράς σας στα καταστήματα ΑΒ, που θα λάβετε με τη μορφή επιταγής αγορών με τον λογαριασμό της κάρτας σας.