A- A+
Οι κάρτες Visa σας πάνε Λονδίνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα ταξίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου έχουν οι κάτοχοι καρτών Visa, συμμετέχοντας στο διαγωνισμό με μόνη προϋπόθεση να κάνουν οποιαδήποτε συναλλαγή.

Κάθε φορά που οι κάτοχοι των καρτών Visa κάνουν χρήση τους τον Απρίλιο και το Μάιο, μπορούν να κερδίσουν στη στιγμή μοναδικά δώρα:

  • 3 ταξίδια για την Τελετή Έναρξης
  • 10 προπληρωμένες κάρτες αξίας €100 η κάθε μια, κάθε μέρα

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό

Ο κάθε κάτοχος κάρτας μπορεί να συμμετάσχει μέχρι και 5 φορές κάθε μέρα, ως εξής:

(α) Πραγματοποιώντας συναλλαγή με χρήση της κάρτας VISA (πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης) κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού και στη συνέχεια αποστέλλοντας μήνυμα SMS στον πενταψήφιο αριθμό 54045 την ίδια ημέρα που πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή.

Στο μήνυμά τους οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αναγράψουν την λέξη VISA, κενό πεδίο, το όνομα και το επώνυμό τους. Παράδειγμα: VISA ΓΙΑΝΝΗΣΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

Το κόστος αποστολής κάθε μηνύματος SMS είναι εικοσιπέντε λεπτά (€ 0,25) + ΦΠΑ.

(β) Πραγματοποιώντας συναλλαγή με χρήση της κάρτας VISA (πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης) κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού και στη συνέχεια συνδεόμενος στο διαδίκτυο, την ίδια ημέρα που πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή, στην ιστοσελίδα www.visa.gr/goldenspace και συμπληρώνοντας το όνομα, επώνυμο, αριθμό κινητού τηλεφώνου (MSISDN) και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην ειδική φόρμα συμμετοχής.