A- A+
Όλες οι επενδυτικές λύσεις που προσφέρει η Emporiki σε μία νέα διαδραστική ιστοσελίδα
Την επενδυτική λύση που ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στο προφίλ τους, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν οι καταναλωτές, μέσα από ένα νέο διαδραστικό περιβάλλον που δημιούργησε η Εμπορική.

Με το νέο καινοτόμο εργαλείο της Εμπορικής www.emporiki-invest.gr, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υπολογίσουν εύκολα και γρήγορα τις αποδόσεις ανάλογα με τη διάρκεια της επένδυσης και το ύψος του κεφαλαίου που θα επιλέξουν.

Επιπλέον, η νέα ιστοσελίδα παρέχει πλήρη ενημέρωση, με απλό και φιλικό τρόπο, για τις προθεσμιακές καταθέσεις Emporiki Κάθε Μήνα, Emporiki 4 Εποχές, Emporiki Εγώ Επιλέγω και Emporiki ΥΠΕΡεχω, καθώς και για το επενδυτικό προϊόν Emporiki Υπεραξία-Senior Bond / 3η έκδοση.

Έτσι, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους ανάγκες, πριν ακόμη απευθυνθούν στα καταστήματα της Τράπεζας.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η Εμπορική Τράπεζα, με τη δύναμη της Crédit Agricole, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ελκυστικών επενδυτικών λύσεων που εξασφαλίζουν υψηλές αποδόσεις, ευελιξία και ασφάλεια στις καταθέσεις, προσφέροντας πραγματικές λύσεις στις πραγματικές ανάγκες των πελατών της.