A- A+
Τράπεζα Κύπρου: Μεγάλες αυξήσεις στα προθεσμιακά επιτόκια
Σε σημαντικές αυξήσεις στα επιτόκια των προθεσμιακών της λογαριασμών προχώρησε η Τράπεζα Κύπρου, προσφέροντας στους πελάτες της αποδόσεις έως και 4,90% για διάστημα από 1 έως 12 μήνες.

Αναλυτικότερα, η κυπριακή τράπεζα προχώρησε στην προς τα πάνω αναπροσαρμογή των επιτοκίων στις προθεσμιακές καταθέσεις «ADVANCE» και «ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ».

Με τα συγκεκριμένα προϊόντα, ο καταθέτης έχει τη δυνατότητα επιλογής της διάρκειας της κατάθεσης που μπορεί να είναι 1, 3, 6, 9 και 12 μήνες και του χρόνου είσπραξης των τόκων, προκαταβολικά ή σε μηνιαία βάση.

Οι αποδόσεις των προϊόντων

Αναλυτικότερα, τα δύο ανανεωμένα προϊόντα προσφέρουν τις ακόλουθες αποδόσεις:

1) ADVANCE. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προκαταβάλλει όλους τους τόκους στην αρχή της κατάθεσης, εξασφαλίζοντας ένα εισόδημα άμεσα, εύκολα και σίγουρα.

Η διάρκεια της μπορεί να είναι 1, 3, 6, 9 και 12 μήνες και τα επιτόκιά της διαμορφώνονται ανάλογα με το ποσό της κατάθεσης από 3,70% έως και το 4,90%.

Το ελάχιστο ποσό της κατάθεσης ανέρχεται στα 7.500 ευρώ.

2) Λογαριασμoí ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ. Τα προϊόντα αυτά διάρκειας 3, 6, 12 και 24 ΜΗΝΩΝ φέρνουν ιδιαίτερα προνομιακά επιτόκια και με τις μηνιαίες καταβολές τόκων εξασφαλίζουν ένα επιπρόσθετο σταθερό εισόδημα, που διευκολύνει στην κάλυψη των καθημερινών αναγκών.

Εναλλακτικά, διατηρώντας τις μηνιαίες αυτές καταβολές τόκων σε άλλο καταθετικό λογαριασμό της επιλογής σας, μπορείτε να επωφεληθείτε από επιπλέον αποδόσεις.

Η απόδοση της προθεσμιακής κατάθεσης ανάλογα με τη διάρκειά της και το ποσό της αποταμίευσης κυμαίνεται από 3,90% έως 4,90%.
Το ελάχιστο ποσό της κατάθεσης ανέρχεται στα 7.500 ευρώ.

Μπορείτε να βρείτε την ακριβή απόδοση για τα χρήματά σας και να συγκρίνετε τα προϊόντα όλων των τραπεζών, με τη μηχανή αναζήτησης προϊόντων του Moneyonline.gr.