A- A+
Νέα αυξημένα επιτόκια στις προθεσμιακές καταθέσεις του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου
Σε αύξηση των αποδόσεων των προθεσμιακών καταθέσεων 3μηνης και 6μηνης διάρκειας προχωρά από την 1η Μαρτίου το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προσφέροντας κλιμακούμενα επιτόκια έως και το 7%.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ
Ολες οι προθεσμιακές καταθέσεις ΕΔΩ
Αναλυτικότερα, η διοίκηση της τράπεζας αποφάσισε την αναπροσαρμογή των επιτοκίων στους λογαριασμούς προθεσμίας που προσφέρει, ενισχύοντας τις αποδόσεις στις διάρκειες 3 και 6 μηνών και καταργώντας τα προγράμματα μεγαλύτερης διάρκειας.

Ο λόγος γίνεται για το προϊόν «Ανεβαίνω Extra», το οποίο προσφέρεται πλέον για διάρκεια 3 και 6 μηνών με μέση απόδοση 5% και 5,08% αντίστοιχα.

Ελεύθερη πρόσβαση στα κεφάλαια

Το βασικό χαρακτηριστικό των καταθετικών προγραμμάτων αποτελεί το αυξανόμενο επιτόκιο από μήνα σε μήνα και η απόδοση των τόκων κάθε 30 ημέρες.

Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα πρόωρης ανάληψης οποτεδήποτε χωρίς καμία ποινή, ενώ στην περίπτωση μερικής απόσυρσης κεφαλαίων, μοναδική προϋπόθεση αποτελεί η διατήρηση του υπολοίπου τουλάχιστον στις 20.000 ευρώ.

Το ελάχιστο ποσό για το άνοιγμα του λογαριασμού ανέρχεται επίσης στις 20.000 ευρώ.

Οι τελικές αποδόσεις

Τα επιτόκια της κατάθεσης διαμορφώνονται ως εξής:

Η επίσημη ανακοίνωση της τράπεζας

Υψηλό μηνιαίο εισόδημα με πλήρη ελευθερία κινήσεων και τα χρήματα διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή χωρίς καμία επιβάρυνση-ποινή προσφέρει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με τους προθεσμιακούς λογαριασμούς «Ανεβαίνω EXTRA», οι οποίοι διατίθενται από 1η Μαρτίου 2012 με δυνατότητα επιλογής διάρκειας για 3 ή 6 μήνες.

Κάθε μήνα ο καταθέτης θα βλέπει στο λογαριασμό του τους τόκους που προκύπτουν από τα υψηλά επιτόκια τα οποία ξεκινούν από 4% τον 1ο μήνα και φθάνουν έως 6% για τον «Ανεβαίνω EXTRA» 3M και έως 7% για τον «Ανεβαίνω EXTRA» 6M.

Το μέσο ετησιοποιημένο επιτόκιο είναι πάνω από 5%, γεγονός που καθιστά τα νέα αυτά καταθετικά προϊόντα άκρως αποδοτικά.

Σημειώνεται, ότι ο μηνιαίος τόκος κατατίθεται αυτόματα σε έντοκο λογαριασμό του πελάτη, αποδεσμεύοντας κάθε μήνα μετρητά «στο χέρι». Το ελάχιστο ποσό αρχικής κατάθεσης είναι 20.000 ευρώ.

Επίσης, ο καταθέτης διατηρεί οποιαδήποτε στιγμή τη δυνατότητα είτε πρόωρης ολικής εξόφλησης χωρίς ποινή, είτε πρόωρης μερικής εξόφλησης χωρίς ποινή αρκεί, στη δεύτερη περίπτωση, το ποσό που μένει να είναι τουλάχιστον το ελάχιστο της αρχικής κατάθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται σε οποιοδήποτε κατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα ΕΛΤΑ, καθώς και στον ιστότοπο της Τράπεζας www.ttbank.gr.