A- A+
Marfin Egnatia: Eως και 6,50% τα επιτόκια στις νέες προθεσμιακές
Σε προς τα πάνω αναθεώρηση των επιτοκίων της στις προθεσμιακές καταθέσεις προχώρησε η Marfin Egnatia Bank, προσφέροντας στους πελάτες της επιτόκια που φτάνουν έως και το 6,50%, με ελευθερία πρόωρης ανάληψης.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ
Ολες οι προθεσμιακές καταθέσεις ΕΔΩ
Η τράπεζα έχει προχωρήσει το τελευταίο δίμηνο σε σημαντικές αυξήσεις στις αποδόσεις των λογαριασμών προθεσμίας, προσφέροντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν μεταξύ υψηλότοκων προϊόντων διάρκειας από 1 μήνα έως και 24 μήνες.

Αναλυτικότερα, η τράπεζα προσφέρει από τις 31/1 τα ακόλουθα προνομιακά προϊόντα με αυξημένα επιτόκια:

1) Marfinx7. Πρόκειται για 6μηνη προθεσμιακή κατάθεση με μηνιαία καταβολή των τόκων, που προσφέρει επιτόκια τα οποία ανάλογα με το ποσό της αποταμίευσης κυμαίνονται από 3,68% έως 4,02%.

Η τράπεζα δίνει τη δυνατότητα πρόωρης ανάληψης κάθε μήνα χωρίς ποινή, ωστόσο σε περίπτωση διακράτησής της μέχρι και τη λήξη του 6μήνου, προσφέρει ως δώρο τους τόκους ενός μήνα επιπλέον.

Δηλαδή για διάρκεια 6 μηνών καταβάλλονται τόκοι 7 μηνών, αυξάνοντας την τελική απόδοση της κατάθεσης.

2) 18Μ STEP UP. Η τράπεζα προχώρησε σε σημαντική αύξηση των επιτοκίων της συγκεκριμένης προθεσμιακής κατάθεσης, η οποία έχει συνολική διάρκεια τους 18 μήνες.

Το επιτόκιο είναι αυξανόμενο κάθε τρίμηνο, ξεκινώντας ανάλογα με το ποσό της κατάθεσης από το 3,65%, για να φτάσει στο τελευταίο τρίμηνο έως και το 6,50%.

Η καταβολή των τόκων γίνεται κάθε μήνα, με τον καταθέτη να έχει δικαίωμα την ίδια ημέρα να προχωρήσει σε πρόωση ανάληψη των κεφαλαίων του χωρίς καμία ποινή.

3) MARFINX24. Με παρόμοια λογική λειτουργεί και η συγκεκριμένη προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας 24 μηνών, καθώς δίνει την δυνατότητα πρόωρης ανάληψης των κεφαλαίων κάθε εξάμηνο, μαζί με την καταβολή των τόκων, χωρίς καμία ποινή.

Το επιτόκιο της κατάθεσης ξεκινά από 4,50% και φτάνει στο τελευταίο εξάμηνο έως και το 6,50% ανάλογα με το ποσό της αποταμίευσης.

Για να υπολογίσετε την τελική απόδοση για τα χρήματά σας τόσο στις προθεσμιακές καταθέσεις της Marfin Egnatia Bank, όσο και στα προϊόντα όλων των υπολοίπων τραπεζών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο σύγκρισης επιτοκίων του Moneyonline.gr.