A- A+
Alpha: Συνδυασμοί προθεσμιακών με αποδόσεις 9% με Α/Κ
Τη νέα της σειρά επενδυτικών προγραμμάτων, που συνδυάζουν την τοποθέτηση σε μία προθεσμιακή κατάθεση με υψηλά επιτόκια έως και 9% και σε αμοιβαία κεφάλαια, παρουσίασε η Alpha Bank.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ
Ολοι συνδυασμοί Α/Κ - Προθεσμιακών Καταθέσεων ΕΔΩ
Πρόκειται για τον ανανεωμένο επενδυτικό λογαριασμό «Alpha Plus!», μέσω του οποίου οι πελάτες της τράπεζας μπορούν να εξασφαλίσουν απόδοση έως και 9% μέσω των προθεσμιακών καταθέσεων και να αυξήσουν το τελικό τους κέρδος από την τοποθέτηση σε αμοιβαία κεφάλαια.

Η Alpha Bank προσφέρει πληθώρα συνδυασμών, ώστε ο κάθε επενδυτής να επιλέξει αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στο προφίλ του.

80% ή 70% στην προθεσμιακή

Έτσι, η επένδυση μπορεί να ξεκινά από τις 10.000 ευρώ και το κεφάλαια να επενδύονται σε ποσοστό 80% ή 70% σε προθεσμιακή κατάθεση και το υπόλοιπο σε Αμοιβαία Κεφάλαια της Alpha Bank.

Η διάρκεια των προθεσμιακών καταθέσεων μπορεί να είναι είτε 3 ή 12 μήνες. Συμμετοχές μπορούν να δηλώνουν οι ενδιαφερόμενοι έως και τις 29/12/2012.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε ένα οποιοδήποτε κατάστημα της Alpha Bank ή να επικοινωνήστε στο 801 11 326 0000.

Για να συγκρίνετε όλους τους συνδυασμούς προθεσμιακών καταθέσεων - αμοιβαίων κεφαλαίων, χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης του Moneyonline.gr.