A- A+
«Millennium Παιδί»: Αποταμίευση με επιτόκιο έως 2,40%
Ένα νέο Οικογενειακό Αποταμιευτικό Λογαριασμό για το παιδί, που δίνει τη δυνατότητα σε γονείς και συγγενείς να συμβάλλουν στη δημιουργία μίας μικρής περιουσίας για το μέλλον του, προσφέρει η Millennium Bank.

Ο λογαριασμός προσφέρει υψηλές αποδόσεις για τα χρήματά σας με επιτόκιο που κυμαίνεται μεταξύ 2,20% και 2,40%, ενώ παράλληλα παρέχει ευελιξία στην αποταμίευσή σας, καθώς μπορείτε να καταθέτετε οποιοδήποτε ποσό στον αποταμιευτικό λογαριασμό, όποτε εσείς επιθυμείτε.

Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα συστηματικής αποταμίευσης, καθώς μπορείτε να επιλέξετε μέσω μιας πάγιας εντολής, να καταβάλλετε το ποσό που εσείς επιθυμείτε, σύμφωνα με τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Άμεση ρευστότητα

Στα σημαντικά πλεονεκτήματα του λογαριασμού περιλαμβάνεται η ευχέρεια άμεσης ρευστότητας, καθώς τα χρήματα είναι διαθέσιμα αν προκύψει έκτακτη ανάγκη.

Εξάλλου, με το άνοιγμα του λογαριασμού, η Millennium Bank προσφέρει δώρο έναν κουμπαρά για το παιδί για την εξοικείωσή του με την έννοια της αποταμίευσης, ο οποίος θα συνοδεύεται από ένα εκπτωτικό κουπόνι για την αγορά προσωπικού υπολογιστή Lenovo (IdeaPad ή IdeaCenter), και ένα τυχερό «ξυστό» κουπόνι που θα δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να κερδίσουν την πρώτη τους κατάθεση στο λογαριασμό αξίας €50.

Παράλληλα, οι γονείς έχουν αναλυτική ενημέρωση μέσω του Millennium Παιδί Statement και του ειδικά σχεδιασμένου βιβλιαρίου.

Συμμετοχή στο πρόγραμμα «Junior Plus»

Η Millennium Bank σας δίνει τη δυνατότητα να επενδύσετε στο μέλλον του παιδιού σας με το ακόλουθο αποταμιευτικό πρόγραμμα.

Αναλυτικότερα, το «Junior Plus» είναι ένα νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα συστηματικής αποταμίευσης με εγγυημένη απόδοση, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να προνοήσετε για το μέλλον του παιδιού σας, χτίζοντας τις κατάλληλες βάσεις για την κάλυψη κάθε μελλοντικής του ανάγκης.

Συγκεκριμένα, με το «Junior Plus» απολαμβάνετε μοναδικά πλεονεκτήματα:

• Αποταμίευση με εγγυήσεις, καθώς προσφέρει εγγυημένο (τεχνικό) επιτόκιο και εγγυάται από την έναρξη του προγράμματος το κεφάλαιο που θα έχει συσσωρευτεί στη λήξη του συμβολαίου

• Δυνατότητα επιπλέον αποδόσεων, καθώς προσφέρει όχι μόνο εγγυημένες αποδόσεις αλλά και δυνατότητα υπεραποδόσεων.

• Σημαντικές φοροαπαλλαγές (μέχρι του ποσού των €1200 ετησίως από το φορολογητέο εισόδημά σας), μειώνοντας έτσι το πραγματικό κόστος του προγράμματος.

Σημειώνεται ότι το «Junior Plus» είναι προϊόν της ασφαλιστικής εταιρείας INTERAMERICAN E.A.E.Z. A.E., σε συνεργασία με τη Millennium bank, μέλος του ομίλου Millennium bcp.